Forum » Loža » Mobitelov planet.si je "pozabil" podatke
Mobitelov planet.si je "pozabil" podatke
Eschelon ::
Glede na to, da se nama je z bratom zgodilo isto, me zanima, če kdo ve kaj več na to temo.
Enkrat v zadnjem mesecu mi je planet.si začel sporočati, da sem pozabil uporabniško ime, oz. geslo. Seveda nisem pozabil, saj je oboje zapisano na listu. S tem se mi ni ljubilo ukvarjati, ker zadeve ne uporabljam pogosto. Danes pa mi je brat povedal, da se je njemu zgodilo isto. Račun je še vedno odprt, položnice plačane, z SMSi pa sem še vedno obveščen o prihajajoči pošti.
Se je to zgodilo še komu?
Je morda zadeva kak neumen trik mobitela, da bi s storitvijo "pozabljenega gesla" s predhodno identifikacijo naročniški službi nekaj zaslužil, ali je to enostavno defekt v sistemu, ki ga bodo s podporo na lastne stroške in izgubljenim časom naročniške službe odpravili?
(Ali pa je to izjemen dogodek, ki se je po naključju zgodil obema z bratom?)
Enkrat v zadnjem mesecu mi je planet.si začel sporočati, da sem pozabil uporabniško ime, oz. geslo. Seveda nisem pozabil, saj je oboje zapisano na listu. S tem se mi ni ljubilo ukvarjati, ker zadeve ne uporabljam pogosto. Danes pa mi je brat povedal, da se je njemu zgodilo isto. Račun je še vedno odprt, položnice plačane, z SMSi pa sem še vedno obveščen o prihajajoči pošti.
Se je to zgodilo še komu?
Je morda zadeva kak neumen trik mobitela, da bi s storitvijo "pozabljenega gesla" s predhodno identifikacijo naročniški službi nekaj zaslužil, ali je to enostavno defekt v sistemu, ki ga bodo s podporo na lastne stroške in izgubljenim časom naročniške službe odpravili?
(Ali pa je to izjemen dogodek, ki se je po naključju zgodil obema z bratom?)
Vedeti, razumeti, znati.
ahac ::
Pokliči na njihovo brezplačno številko in povej kaj se je zgodilo. Verjetno nista edina z tem problemom (razen, če sta oba zelo pozabljiva).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Slowenc ::
Odkar je planet.si namesto pinkponk.com so same teževe z njimi. Še vedno niso popedenali kar nekaj stvari. Recimo s samimi nastavitvami pri pošti marsikaj ne štima. Če hočeš nastavljati filtre, ne delajo, če hočeš nastaviti da naj ti pošlje sms o prispeli pošti, ne dela.
Smešno mi je tudi, da se preko pop3 strežnika prijavljam s starim geslom ki je bil v uporavi na pinkponk.com, če pa se prijavim na planet.si se moram pa z novim geslom, kajti ko so naredili prehod na novo stran, si moral prenesti iz pinkponka svoj račun.
Se pravi, dva gesla za en račun???
Vsaj nekaj mi je pa všeč pri planet.si. Trenutna poraba.
Smešno mi je tudi, da se preko pop3 strežnika prijavljam s starim geslom ki je bil v uporavi na pinkponk.com, če pa se prijavim na planet.si se moram pa z novim geslom, kajti ko so naredili prehod na novo stran, si moral prenesti iz pinkponka svoj račun.
Se pravi, dva gesla za en račun???
Vsaj nekaj mi je pa všeč pri planet.si. Trenutna poraba.
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ogled videa ni mogoč zunaj SlovenijeOddelek: Omrežja in internet | 3842 (3212) | konspirator |
» | Prejel sem MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 1074 (903) | lukaz |
» | Gmail - obvestilo po smsOddelek: Omrežja in internet | 6949 (4966) | wiwa |
» | Gmail zna pošiljati SMSOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10668 (7501) | Ice-Heki |
» | NOKIA series 60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1095 (907) | Gutjerez |