Forum » Programska oprema » Live Communication Server 2005
Live Communication Server 2005
Djuro ::
Zdravo!
V firmi sem instaliral LCS2005. Ko se uporabnik privič prijavi na nekem računalniku (pred tem se jasno logira v domeno s svojim usn/pwd) mora v Messenger ročno vpisati podatke o SID.
Zanima me, kako v GP določit, da ko se uporabnik prijavi v domeno (ne glede na računalnik) da se avtomatično prijavi tudi v LCS brez da bi potreboval vpisovati karkoli drugega kot domenski usn/pwd?
Hvala za ideje!
LP, Djuro
V firmi sem instaliral LCS2005. Ko se uporabnik privič prijavi na nekem računalniku (pred tem se jasno logira v domeno s svojim usn/pwd) mora v Messenger ročno vpisati podatke o SID.
Zanima me, kako v GP določit, da ko se uporabnik prijavi v domeno (ne glede na računalnik) da se avtomatično prijavi tudi v LCS brez da bi potreboval vpisovati karkoli drugega kot domenski usn/pwd?
Hvala za ideje!
LP, Djuro
- spremenil: Djuro ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnike v domenoOddelek: Operacijski sistemi | 1452 (1142) | Ice-Heki |
» | Brisanje lokalnih profilov na windowsihOddelek: Operacijski sistemi | 1479 (1348) | ujka |
» | Windows 2000 server--->Win XP prijava v domenoOddelek: Operacijski sistemi | 1834 (1626) | demokedes |
» | PHP: prebere vse "spremenljivke" in jih poslje naprejOddelek: Izdelava spletišč | 941 (837) | matic |
» | File permission error v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 1387 (1279) | rc-car |