Forum » Programska oprema » Horde webmail na Linux strežniku
Horde webmail na Linux strežniku
AirBladE ::
Zdravo,
imam instaliran Horde 2.2 webmail, postfix, en pop3 server na Debian 3.0. Ker imam več domen na tem strežniku bi želel da bi se uporabniki prijavljali z celotnim emailom in ne samo z loginom kot se sedaj. Primer: sedaj imam uporabnika ki ima login: janez in ima email janez@domena.si jaz pa bi želel da bi se on prijavil kot janez@domena.si in ne samo z imenom.
Sem že probal dodat uporabnika na način janez@domena.si vendar mi Linux ne pusti ker so v loginu nepravilni znaki tako sem nardil samo janez.
Če je že gdo kaj takega rešil naj mi prosim da kaki namig kako se lotit zadeve. Google mi nič kaj pametnega ne povek aj se tega tiče zato sme se obrnil na vas.
Lep pozdrav,
Andrej
imam instaliran Horde 2.2 webmail, postfix, en pop3 server na Debian 3.0. Ker imam več domen na tem strežniku bi želel da bi se uporabniki prijavljali z celotnim emailom in ne samo z loginom kot se sedaj. Primer: sedaj imam uporabnika ki ima login: janez in ima email janez@domena.si jaz pa bi želel da bi se on prijavil kot janez@domena.si in ne samo z imenom.
Sem že probal dodat uporabnika na način janez@domena.si vendar mi Linux ne pusti ker so v loginu nepravilni znaki tako sem nardil samo janez.
Če je že gdo kaj takega rešil naj mi prosim da kaki namig kako se lotit zadeve. Google mi nič kaj pametnega ne povek aj se tega tiče zato sme se obrnil na vas.
Lep pozdrav,
Andrej
Če si kdaj okusil leteti, boš vedno hodil z očmi obrnjenimi v nebo. Od tukaj si in tja se boš dolgo vračal.
Leonardo da Vinci
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | emailiranje skupineOddelek: Pomoč in nasveti | 1476 (1172) | SeMiNeSanja |
» | Službeni e-mail naslovOddelek: Loža | 2766 (2093) | harmony |
» | E-pošta in drugo gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 3735 (3314) | Jerry000 |
» | Kako zaščititi emajle na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1398 (1164) | Phantomeye |
» | Prenašanje cookijev med poddomenamiOddelek: Informacijska varnost | 1869 (1584) | jype |