Forum » Pomoč in nasveti » Zaslužek s spedio??
Zaslužek s spedio??
imikic ::
Pozdravljeni.
Pred kratkim sem se prijavil pri spediji in me mal zanima če ma kdo že kašne izkušnje glede tega.
zanima me še nekaj...ko imam odprt "SpediaBar" mi v desnem spodnjem kotu sveti nek klicaj...ko je rdeč sklepam da pomeni da stvar ni aktivna, ko je zelen pa da je...kaj pa ko je rumen??
Pred kratkim sem se prijavil pri spediji in me mal zanima če ma kdo že kašne izkušnje glede tega.
zanima me še nekaj...ko imam odprt "SpediaBar" mi v desnem spodnjem kotu sveti nek klicaj...ko je rdeč sklepam da pomeni da stvar ni aktivna, ko je zelen pa da je...kaj pa ko je rumen??
Trololololo1 ::
Verjetno misliš zaslužiti preko interneta:) . Tudi sam to počnem in sem dobil že izplačano. Spedia ne izplačuje kolkr jst vem. Sem sprobal pa nič dobil. Če misliš kaj zaslužiti sem nekaj o tem na hitro napisal tukaj . Linke lahko najdeš pod podjetja. Sam nikoli ni 100% da denar res dobiš. Če bo le šlo si ga nakaži na www.stormpay.com saj si lahko pošlješ domov ček, ki ga lahko vnovčih na vsaki banki.
www.getpaidforum.com tukaj lahko najdeš podjetja ki ne izplačujejo
www.getpaidforum.com tukaj lahko najdeš podjetja ki ne izplačujejo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trololololo1 ()
Če misliš resno zaslužiti preko interneta je to mogoče le ča imaš dosti ljudi pod seboj. Če pod sabo nimaš nikogar na mesec ne boš zaslužil več kot 10.000 sit.
Good Guy ::
najlažji način zaslužka je da maš 100 mbit povezavo in potem prodajaš serverje
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
rovtar tud to je možno sam za tak način rabiš pa met veliko več znanja. Pa tudi treba je vložiti nekaj denarja v to. Pri internetnem zaslužku pa ni treba nič vlagati. Nekateri imajo takšno srečo, da jih dobijo pod sabo tolk de se jim njihovi prihodki podeseterijo sam morš met vlk sreče
Tilen vprašanje pr čem je več dela. Jst vsak dan klikam maile pa probam dobit čim več ljudi pod sabo. Zej pa če za tebe pomeni delo sam to da maš v rokah kramp pa lopato je pa to tvoja stvar. Tole je bolj dodaten zaslužek. Od tega bi zelo težko živel, ker bi mogu met pod seboj več sto ljudi. Prijavi se na kakšno stran pa boš vidu da ni tako neumno kot mogoče izgleda na prvi pogled.
Recimo netbux je zelo dober program s katerim bi lahko začel.
Recimo netbux je zelo dober program s katerim bi lahko začel.
Tilen ::
A delo je zate samo kramp'n lopata? :)
CCc...
Drugace pa, ne hvala.
CCc...
Drugace pa, ne hvala.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Myth ::
Držte se teme. Sicer pa še noben ni odgovoril na vprašanja, ki jih je zastavil.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Ja jst sm sam povedu de spedia ne izplačuje in da je to splošno znano. Pomojem je brezveze, da se mučiš s njo pol na koncu pa nič ne dobiš izplačano. Bolje, da se prijaviš na programe, ki so znani po tem da izplačujejo.
McBoby ::
Prek interneta se da zaslužiti tudi s trgovanjem z vrednostnimi papirji-delnicami na ameriški borzi. Najprej je treba imet malo denarja-ga investirati, potem pa trejdati. Seveda brez znanja in sreče ne bo šlo, ampak znanje se pridobi s časom, bolj problem je s srečo, ki pa je procentualno v veliki večini glede na končni rezultat. Je pa treba tudi tukaj delati-garati za računalnikom in se prilagajati situaciji na trgu. Brez odločnosti pa tukaj tudi ne gre. Je pa to samo ena od možnosti, kako zaslužiti prek interneta.
Kdor hitro odneha oz. ni vztrajen mu ne priporočam da začne služiti preko interneta, saj včasih do prvega izplačila lahko čakaš tud par mescev.
Če pa koga to zanima pa si lahko nekaj malega prebere na moji strani. Vem da je stran hitro napisana, vendar si lahko gor preberete vse kar je treba vedeti o tem. Če ima še kdo kakšno vprašanje pa mi lahko piše na msn.
Če pa koga to zanima pa si lahko nekaj malega prebere na moji strani. Vem da je stran hitro napisana, vendar si lahko gor preberete vse kar je treba vedeti o tem. Če ima še kdo kakšno vprašanje pa mi lahko piše na msn.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trololololo1 ()
OZZY ::
Nemo : Ne bluzi da ne izplačuje...Izplačuje...Sam sem dobil tudi od njih ček in ga tudi vnovčil !!!!!!!!!!!!! Zato ne govori, da je nekaj splošno znano....Spedia je ena redkih ki izplačuje.
Samo rabiš pa dolgo časa da nabereš denar.
Samo rabiš pa dolgo časa da nabereš denar.
Go with the flow.
imikic ::
Hvala za vaše odgovore. pomoje bo najbolje da mal prboam pa bom vidu če izplačuje al ne... pa..a pozna kdo še kašno podjetje/stran/organizacjo... ki zanesljivo izplačuje? kaj pa slovenske organizacje? in so kašni posebni triki?
ej namo2 kaj..tista podjetja na tvoji strani so kaj zanesljiva?
ej namo2 kaj..tista podjetja na tvoji strani so kaj zanesljiva?
ozzy če so ti pa izplačal pa skeniraj naslednji ček. Za shalom lahko preveriš tukaj, da so mi izplačali. Za spedio jih je že zelo veliko govorilo, da niso dobili izplačano. Tukaj lahko vidiš da spedia le ni tako brilianten program. Pojdi na google pa poglej pod spedia+scam pa boš videl kaj ti vrže ven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Stormpay ponuja zastonj 1$Oddelek: Loža | 1606 (1245) | Trololololo1 |
⊘ | Majhen zaslužek na internetuOddelek: Loža | 1566 (1406) | vseza1sit |
⊘ | služenje prek netaOddelek: Omrežja in internet | 1894 (1516) | OmegaBlue |
⊘ | ZaslužekOddelek: Omrežja in internet | 1699 (1024) | OmegaBlue |
» | Podjetja, ki plačujejo za biti on-lineOddelek: Omrežja in internet | 2001 (1739) | McSpike |