Forum » Omrežja in internet » Ruter XRT-401D
Ruter XRT-401D

Marko007 ::
Imam nov Planetov Ruter XRT-401D. Zadevo sem priklopil, se povezal na net (ADSL, PPoE). Net deluje, težava pa je v tem, da ne gre pošiljati mejlov preko smtp, ftp (npr. na Siol / Arnes) prav tako ne deluje. Oziroma pošlje nekaj paketov, potem se prenos ustavi in javi, da je povezava bila prekinjena. Prejšnjega Planetovega ruterja, ki sem ga imel, za pošiljanje pošte in ftp ni bilo potrebno nič nastavljati, zato sklepam, da bi tudi preko tega ruterja moralo delovati brez dodatnih nastavitev.
Menjal sem že tudi firmwer. Ima še kdo kakšno idejo, ali na ruter zamenjam v trgovini?
P.S. Ostalo je sigurno OK, ker če uporabim star ruter (delujeta mu še samo 2 LAN porta od 4
)pošlje pošto in ftp tudi deluje.
Menjal sem že tudi firmwer. Ima še kdo kakšno idejo, ali na ruter zamenjam v trgovini?
P.S. Ostalo je sigurno OK, ker če uporabim star ruter (delujeta mu še samo 2 LAN porta od 4

Ibex ::
V trgovini ti ga ne bojo hoteli zamenjati. Najprej te bojo napotili na servis od comtrona, ki je v btc-ju, če jim tam ne bo ratalo popravit zadevo dobiš novi router.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ibex ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys wrt160nlOddelek: Omrežja in internet | 1418 (942) | Hayabusa |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 24214 (23130) | MTB |
» | keri ruter do 100€ z mnogo featursi? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16005 (13752) | neres |
» | ADSL modem Copperjet 813 (Telekom)Oddelek: Omrežja in internet | 2836 (1744) | Jaka83 |
» | Postavljanje strežnika (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5159 (4108) | tx-z |