Forum » Loža » Rabim nekoga, ki kupuje na Amazonu
Rabim nekoga, ki kupuje na Amazonu
malinavc ::
Živjo!
Imam en majhen problem, kajti imam nekaj darilnih bonov od Amazona v protivrednosti cca. 20.000 SIT.Sicer iz amazon.co.uk lahko naročim le cd/dvdje in knjige bi vseeno rad izkoristil te bone.Težava je v kartici (visa/mastercard...), ki je nimam in rabim nekoga, ki jo ima da naroči v svojem imenu potem pa meni preda robo.Kdor mi nardi to uslugo, si lahko naroči za 5.000 SIT robe.
Anybody?
Imam en majhen problem, kajti imam nekaj darilnih bonov od Amazona v protivrednosti cca. 20.000 SIT.Sicer iz amazon.co.uk lahko naročim le cd/dvdje in knjige bi vseeno rad izkoristil te bone.Težava je v kartici (visa/mastercard...), ki je nimam in rabim nekoga, ki jo ima da naroči v svojem imenu potem pa meni preda robo.Kdor mi nardi to uslugo, si lahko naroči za 5.000 SIT robe.
Anybody?
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup knjige "po povzetju" iz tujineOddelek: Loža | 2347 (2190) | Tear_DR0P |
» | Playstation 1 LCD montiran v ohišjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2745 (1855) | Smorny |
» | Študentsko delo obdavčeno v amen ? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 16230 (11953) | gGiF |
» | evo! nova konfiguracija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3838 (3045) | romell |
» | Student, prijavljen na borzi oz. zavodu. Imate izkusnje?Oddelek: Loža | 3274 (2911) | Tomi |