Forum » Pomoč in nasveti » Local Security Setting - PROBLEM !?
Local Security Setting - PROBLEM !?
n0name ::
Imam en problem ki me že lep čas muči in nikakor nevem kako naj se ga znebim.
Namreč ko odprem "Local Security Settings ==> Local Policies" se mi pojavi naslednje okno.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Securiti Templates
-------------------------
The Group Policy scurity settings that apply to this machine could not be determinited.
The error returned when trying to retreivethese settings from the local security policy database (%windir%\security\database\secedit.sdb) was: The parameter is incorrect.
All local security settings will be dysplayed, but no indication will be given as to whether or not a given security setting is defined by Group policy.
Any local security setting modified through this User Interface may subsequently be overriden by domain-level policies.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Zdaj me pa zanima če mogoče kdo ve kaj imam zje.... Predvsem me zanima kak bi to odpravil in če imam zaj zaradi tega kako varnostno luknjo v sistemu.
hvala, LP
Namreč ko odprem "Local Security Settings ==> Local Policies" se mi pojavi naslednje okno.
Securiti Templates
-------------------------
The Group Policy scurity settings that apply to this machine could not be determinited.
The error returned when trying to retreivethese settings from the local security policy database (%windir%\security\database\secedit.sdb) was: The parameter is incorrect.
All local security settings will be dysplayed, but no indication will be given as to whether or not a given security setting is defined by Group policy.
Any local security setting modified through this User Interface may subsequently be overriden by domain-level policies.
Zdaj me pa zanima če mogoče kdo ve kaj imam zje.... Predvsem me zanima kak bi to odpravil in če imam zaj zaradi tega kako varnostno luknjo v sistemu.
hvala, LP
- spremenil: Predator ()
ToniT ::
To je zaradi tega, ker imaš (si imel???) računalnik v domeni!
Domenske nastavitve zmeraj povozijo lokalne!
Domenske nastavitve zmeraj povozijo lokalne!
n0name ::
Aha, možno da je to ja. Ampak kako se naj zdaj tega rešim, ker računalnika namreč nimam več v domeni !?
Imam pa probleme glede tega. Ker nekaj časa se nikakor nisem mogel povezat na net ker je bilo v local sec. policy definirana ena opcija na "undefined", komaj sem ugotovil kaj je narobej tak da sem se lahko potem povezal.
Zdaj bi pa rad to odpravil! Mogoče tako da bi celoten Local Security Policy kreiral na novo, vendar nevem če se to sploh da in kako se to naredi.
Prosim za pomoč,
Hlvala in
LP
Imam pa probleme glede tega. Ker nekaj časa se nikakor nisem mogel povezat na net ker je bilo v local sec. policy definirana ena opcija na "undefined", komaj sem ugotovil kaj je narobej tak da sem se lahko potem povezal.
Zdaj bi pa rad to odpravil! Mogoče tako da bi celoten Local Security Policy kreiral na novo, vendar nevem če se to sploh da in kako se to naredi.
Prosim za pomoč,
Hlvala in
LP
ToniT ::
Ker sem bil odsoten, odgovarjam šele zdaj.
Local security policy lahko resetiraš oz. naložiš default security template.
Več o tem tukaj.
Local security policy lahko resetiraš oz. naložiš default security template.
Več o tem tukaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows ne more odstraniti geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2809 (2297) | amigo_no1 |
» | kako narediti skupno rabo mape točno določeni osebi v omrežju?!Oddelek: Omrežja in internet | 2440 (2265) | kulSMS |
» | Kaj pomeni ta napaka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1044 (817) | nokia6310 |
» | Zapis stvari, ki so se pocele na racunalniku?Oddelek: Programska oprema | 1163 (870) | darkolord |
» | Network Drives & WinXP (2k) in ostale težave z mrežoOddelek: Programska oprema | 984 (881) | andrej |