Forum » Hlajenje in modifikacije » kateri radiator?
kateri radiator?
MrBrightside ::
Pred kratkim sem kupil radiator black ice pro2, ki je spuscal in sem ga bil prisiljen vrniti dobavitelju. Ker slednjih ni vec na zalogi razmisljam o nakupu airplex EVO 240. Kolega mi ga je odsvetoval, saj zaradi dolzine cevi obcutno zmanjsa pretok.
Zanima me, kako zelo slabsi je, oz. ce se ga sploh splaca nabaviti. Na sistemu ohlajanja mam samo procesor in graficno, crpalka pa je seltzer L25 (1000 l/h)
P.S.: ce da kdo od sebe black ice xtreme/pro 2, ga odkupim po ceni novega (19.000/14.000)
email: martinfresh@hotmail.com
Zanima me, kako zelo slabsi je, oz. ce se ga sploh splaca nabaviti. Na sistemu ohlajanja mam samo procesor in graficno, crpalka pa je seltzer L25 (1000 l/h)
P.S.: ce da kdo od sebe black ice xtreme/pro 2, ga odkupim po ceni novega (19.000/14.000)
email: martinfresh@hotmail.com
Shark-357 ::
imam black ice pro 2 pred tem sem pa imel airplex EVO 240 edina razlika ki sem jo opazil je da se mi proc manj greje v idlu za 2 stopinji na full load pa za eno stopinjo manj odkar imam black ice tako da kake večje razlike ni ...
MrBrightside ::
pomojem ima taksno konfiguracijo racunalnika kot pise to pod njegovim komentarjem.
Hvala za informacijo, ceprav morem reci da sem spet v dvomih, po temeljitem pregledu foruma na cool-pc, kjer so sk*****li, airplexov radiator. Zgleda da bo treba cez mejo po black ice :S
Hvala za informacijo, ceprav morem reci da sem spet v dvomih, po temeljitem pregledu foruma na cool-pc, kjer so sk*****li, airplexov radiator. Zgleda da bo treba cez mejo po black ice :S
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Black Ice proti AirplexOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1488 (1134) | _Dejan_ |
» | Nov radiatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1550 (1390) | _Dejan_ |
» | Vodno hlajenje termaltakeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2684 (1792) | BaRtMaN |
» | vodno hlajenjeOddelek: Kaj kupiti | 1421 (1279) | JustVi |
» | Nakup radiatorja za vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1857 (1646) | mloncar |