Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 3200
Nokia 3200

akulp ::
Živjo!
Stvar je taka...Nokia 3200 mi je padla v sok:)...po tem ko sem je razstavil , temeljito očistil z alkoholom vse "stik" spet deluje OK, le en problemcek, na LCDju je videti v ozadju lise..kot da bi bilo se mokro, oz. kot da bi se sok zasusil v samem displaju..sem ga tudi susil pod toplim zrakom, pa nic bolje.
A bi kdo vedel, ali je mozno razstaviti to LCD ploscico, ...oz, kje bi lahko dobil novo in koliko cca. to stane?
HVALA!
LP, Luka
Stvar je taka...Nokia 3200 mi je padla v sok:)...po tem ko sem je razstavil , temeljito očistil z alkoholom vse "stik" spet deluje OK, le en problemcek, na LCDju je videti v ozadju lise..kot da bi bilo se mokro, oz. kot da bi se sok zasusil v samem displaju..sem ga tudi susil pod toplim zrakom, pa nic bolje.
A bi kdo vedel, ali je mozno razstaviti to LCD ploscico, ...oz, kje bi lahko dobil novo in koliko cca. to stane?
HVALA!
LP, Luka
Lukcc
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()

Dejancek ::
1-3 k Salamonov oglasnik !
Vgradnja pri kakemu privatniku še + 3-5k , odvisno kaki tič je
Vgradnja pri kakemu privatniku še + 3-5k , odvisno kaki tič je

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na Sočo?Oddelek: Loža | 4943 (4672) | thramos |
» | Prehod iz windows xp na ubuntu v podjetju (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 13501 (11709) | opeter |
» | prenosnik,ni moj polit sok.. NUNJOOddelek: Pomoč in nasveti | 5325 (4906) | Tilen |
» | nehumano?Oddelek: Loža | 3458 (2107) | Pyr0Beast |
» | Tobogan...Oddelek: Loža | 1101 (896) | Tjulenj |