Forum » Programska oprema » Težava z upraviteljem opravil!
Težava z upraviteljem opravil!
Andre ::
Pred parimi dnevi sem vrgu z internet dol eno datoteko misleč da crack za en program. V resnic je pa bil en čuden program. Ko se je naložu mi je kr modem začel cvil. Tega programa pa zdj ne znam dol dat. Ampak to ni problem! Bol me mot da mi ne dela upravitel opravil. Ko ga hočem prižgt se mi pokaže:
Pa to samo v mojem računu. Pr sestrik ma račun na istem računalniku pa dela vse lepo. A mi lohka kdo prosim pomaga?
Pa to samo v mojem računu. Pr sestrik ma račun na istem računalniku pa dela vse lepo. A mi lohka kdo prosim pomaga?
Roadkill ::
Čestitam, naložil si si virus.
Dobod si kak antivirusni software in si naštimaj administratorske pravice (al pa reč fotru da ti jih naštima)...
Dobod si kak antivirusni software in si naštimaj administratorske pravice (al pa reč fotru da ti jih naštima)...
Ü
neoto ::
ne me narobe razumet, ampak dej drugič si tole poglej:
google: registry task manager > rešitev problema
google: registry task manager > rešitev problema
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-aOddelek: Operacijski sistemi | 4200 (3390) | hojnikb |
» | Po resartu računalnika "spremenjene nastavitve" nekaterih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3555 (3000) | Rias Gremory |
» | Microsoft OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2164 (1764) | Grega_K |
» | USB ključa ne prepozna samo na mojem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 934 (827) | crtomirv |
» | Ne morem posnet IE7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1147 (927) | BC3 |