Forum » Pomoč in nasveti » Iso in Joliet
Iso in Joliet
jolandic ::
Pečem DVD z Nero 6.6 in mi napiše opozorilo, da ne more zapečt ker pride do eroja ko kreira ISO or Joliet names. Kako se popravi imena datotek da jih potem napiše.
V nerotu sem vklopil vse iso in joliet nastavitve vendar še vedno ne dela
V nerotu sem vklopil vse iso in joliet nastavitve vendar še vedno ne dela
GAGA
Han ::
ISO in Joliet sta omejena predvsem glede dolžine imen, pa tudi velikosti datotek. Za snemanje na DVD je zato priporočljivo uporabiti UDF format.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
bili_39 ::
Skrajšaj imena datotek in imena map, kjer imaš te datoteke na neko znosno dolžino. Končnice seveda pusti.
Napako ti bo javljl tako dolgo, dokler ne bo znal ločit obeh imen pri skrajšanem številu znakov.
Napako ti bo javljl tako dolgo, dokler ne bo znal ločit obeh imen pri skrajšanem številu znakov.
jolandic ::
A ne obstaja noben program ki bi to naredil avtomatsko. Nekje sem slišal za nekega joliet rename utilitiy vendar ga nikjer ne dobim
GAGA
Han ::
WinOnCD ima to možnost - ime datoteke odreže od 60. znaka naprej, če imaš npr. izbran Joliet datotečni sistem.
bili_39 ::
Tudi Nero ga lahko odreže, vendar je važno, da pusti končnico in pred končnico doda zaporedno številko - drugače npr. v playerju ne moreš tega predvajat. Če se ne motim, to zadnje verzije že delajo avtomatsko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unicode 8.0.0 prinaša več kot sedem tisoč novih znakovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 35451 (29930) | johnnyyy |
» | ISO in UDFOddelek: Programska oprema | 3862 (3358) | SasoS |
» | dvd pekač težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 724 (627) | sandy123 |
» | Nero NastavitveOddelek: Programska oprema | 1782 (775) | MitjaM. |
» | UdfOddelek: Strojna oprema | 1534 (1376) | matevzm |