Forum » Operacijski sistemi » Nadgradnja XP
Nadgradnja XP
Rokomah ::
Imam os Windovs XP SP-2.
V želji po čim hitrejšem zagonu sistema sem si izkljopil nepotrebne programe, ki jih računalnik nalaga ob zagonu. Verjetno sem med drugimi izklopil tudi program, zaradi katerega mi sedaj računalnik ne omogoča avtomatične nadgradnje windovsov XP.
Namreč, sedaj imam to težavo, da windovsov ne morem več nadgrajevati preko interneta. Enako se mi dogaja pri Nortonu Int. Securety.
Ali mi lahko kdo pomaga, kateri programček v windovsih skrbi za nadgradnje os. ???
Hvala
V želji po čim hitrejšem zagonu sistema sem si izkljopil nepotrebne programe, ki jih računalnik nalaga ob zagonu. Verjetno sem med drugimi izklopil tudi program, zaradi katerega mi sedaj računalnik ne omogoča avtomatične nadgradnje windovsov XP.
Namreč, sedaj imam to težavo, da windovsov ne morem več nadgrajevati preko interneta. Enako se mi dogaja pri Nortonu Int. Securety.
Ali mi lahko kdo pomaga, kateri programček v windovsih skrbi za nadgradnje os. ???
Hvala
apachee ::
Poglej če maš pod:
Control Panel -> Administrative Tools -> Services zagnan servis "Automatic Updates"?
Zna bit to.
Control Panel -> Administrative Tools -> Services zagnan servis "Automatic Updates"?
Zna bit to.
You can't win without The Finn!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je potrebno zamenjati baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1523 (1055) | xxurban |
» | Konec Windows XP in začetek Windows 8.1 Update 1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24589 (20519) | MrStein |
» | Kako usposobim 500GB Disk na Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1605 (1380) | boset |
» | Problem z dolgotrajnim zaganjanjem WindowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (898) | iro |
» | Bios ne prepozna 200gb diska?Oddelek: Operacijski sistemi | 1313 (1190) | Lith |