Forum » Mobilne tehnologije » Belin Bluetooth in LevelOne Bluetooth - Izkusnje na Nokii 6230
Belin Bluetooth in LevelOne Bluetooth - Izkusnje na Nokii 6230
d0rK ::
Lep pozdrav,
ker sem v teh dneh odkril ene par zlo finih fukncij na temu telefonu bi si kupil za ta namen en Bluetooth USB adapter.
Izbiram med dvema:
- USB Bluetooth adapter LevelOne
- Belkin Bluetooth USB Adapter
Nekje sem prebral, da ima ta Nokia rada komplikacije z Bluetooth opremo tako da iscem uporabnike te Nokie s temi adapterji.
Ce si ga lastite povejte, kako deluje, ali ste imeli kaksne komplikacije, kaksna je hitrost prenosa, itd.
Hvala.
ker sem v teh dneh odkril ene par zlo finih fukncij na temu telefonu bi si kupil za ta namen en Bluetooth USB adapter.
Izbiram med dvema:
- USB Bluetooth adapter LevelOne
- Belkin Bluetooth USB Adapter
Nekje sem prebral, da ima ta Nokia rada komplikacije z Bluetooth opremo tako da iscem uporabnike te Nokie s temi adapterji.
Ce si ga lastite povejte, kako deluje, ali ste imeli kaksne komplikacije, kaksna je hitrost prenosa, itd.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bluetooth USB adapterOddelek: Kaj kupiti | 1297 (909) | galu |
» | [BlueTooth] USB Adapter + Slusalka/MikrofonOddelek: Kaj kupiti | 5048 (4667) | k4vz0024 |
» | Belkin USB bluetooth adapterOddelek: Pomoč in nasveti | 1763 (1594) | Daniel |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2453 (2112) | harvey |
» | Bluetooth povezava z PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2352 (2302) | trpo |