Forum » Kaj kupiti » Bluetooth USB adapter
Bluetooth USB adapter
bluefish ::
Torej, potrebujem bluetooth USB adapter za računalnik za priklop na USB 2.0. Kaj priporočate?
Stvar naj ne bi bila preveč draga.
Kaj takega (CANYON USB bluetooth adapter CN-BTU4)?
Stvar naj ne bi bila preveč draga.
Kaj takega (CANYON USB bluetooth adapter CN-BTU4)?
trek@s ::
Jaz imam dva: enega Belkin-a za 5k bivših sit in enega noname za 1,5k bivših sit. Noname deluje 10x bolje od tega Belkina...
neres ::
Jaz tudi kupujem en poceni USB adapter. Predvsem za uporabo s telefonom.
Zanima me, če je bluetooth pri Nokiji N79 class 1 ali class 2. Torej, ali deluje do 10m ali 100m?
Je pri povezavi s PC sploh odvisno od telefona, ali je dovolj če je samo USB adapter v class 1 - torej da potem vse naprave delujejo v rangu 100m?
Zanima me, če je bluetooth pri Nokiji N79 class 1 ali class 2. Torej, ali deluje do 10m ali 100m?
Je pri povezavi s PC sploh odvisno od telefona, ali je dovolj če je samo USB adapter v class 1 - torej da potem vse naprave delujejo v rangu 100m?
galu ::
Jaz mam nek MSI-jev mini, ki vleče 100m pa stane nekje 11EUR pa dela super (kupil sem ga v sestaviju).
Tako to gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [BlueTooth] USB Adapter + Slusalka/MikrofonOddelek: Kaj kupiti | 5053 (4672) | k4vz0024 |
» | Belkin USB bluetooth adapterOddelek: Pomoč in nasveti | 1767 (1598) | Daniel |
» | Kateri bluetooth USB key kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2260 (1905) | Eagle |
» | IR ali bluetooth adapter kje najcenejeOddelek: Kaj kupiti | 1329 (1179) | SodVina |
» | Epox BLUETOOTH (100m)Oddelek: Kaj kupiti | 1094 (941) | umetnic |