Forum » Omrežja in internet » domena in volja.net
domena in volja.net
Watch ::
Na users.volja.net imam svojo spletno stran in sem si pri Hitrost.com nabavil domeno s koncnico .net. Sedaj pa mi ni jasno, kaj moram narediti, da bi obiskovalci vtipkali www.mojadomena.net in bi se jim odprla moja stran, ki pociva na users.volja.net/mojastran
Dajte me prosim rešit iz zagate. Pa cim bolj preprosto, ker sem laik na tem področju!
Tisočkrat vam hvala.
Dajte me prosim rešit iz zagate. Pa cim bolj preprosto, ker sem laik na tem področju!
Tisočkrat vam hvala.
OmegaBlue ::
Lahko narediš webforward ali CNAME record v dns strežniku.
Odvisno kaj ti tvoj registrar ali DNS hosting ponuja.
Odvisno kaj ti tvoj registrar ali DNS hosting ponuja.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Watch ::
Stvar sem rešil tako, da sem se obrnil na podjetje, kjer sem kupil domeno (www.hitrost.com) in tam so me rešili iz zagate. Zadevo so uredili v enem dnevu, tako da zdaj vse dela odlično. In to brezplačno!
Ne da bi delal kako reklamo, ampak res jih moram pohvaliti.
Kljub vsemu hvala za odgovore.
Ne da bi delal kako reklamo, ampak res jih moram pohvaliti.
Kljub vsemu hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10111 (6638) | neoserv |
» | Gostovanje spletne strani + registracijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1888 (1718) | neoserv |
» | users.volja.net mrtev???Oddelek: Omrežja in internet | 8178 (7588) | bastadu |
» | Lasten DNS server....Oddelek: Omrežja in internet | 2117 (1946) | EagerWolf |
» | Postavitev domeneOddelek: Izdelava spletišč | 2764 (2488) | Ales |