Forum » Programska oprema » Klub temu da ni zaščiten, ne morem kopirati teksta iz PDF
Klub temu da ni zaščiten, ne morem kopirati teksta iz PDF
Malner ::
Prijateljica bi rada prekopirala nekaj teksta iz naslednjega PDF dokumenta.
poslovodenje.pdf
V dokumentu je omogočeno kopiranje texta, vendar pri kopiranju v Word ali kakšen drug urejevalnik besedil dobi samo neke čudne znake ali vodoravne črte. Dokument sem poiskuašl pretvoriti v ASCII datoteko z Adobovim konvertejem, ki se nahaja na internetu, vendar je bil rezultat enak. Uporabil sem tudi Adobe Acrobat, ki pa je imel enake težave. Zdi se mi, da je težava s pisavo vendar je ne znam rešiti.
poslovodenje.pdf
V dokumentu je omogočeno kopiranje texta, vendar pri kopiranju v Word ali kakšen drug urejevalnik besedil dobi samo neke čudne znake ali vodoravne črte. Dokument sem poiskuašl pretvoriti v ASCII datoteko z Adobovim konvertejem, ki se nahaja na internetu, vendar je bil rezultat enak. Uporabil sem tudi Adobe Acrobat, ki pa je imel enake težave. Zdi se mi, da je težava s pisavo vendar je ne znam rešiti.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
ali3n ::
Jaz dobim tole - poslovodenje.txt - precej neuporabno (pomešan tekst);
nasvet: poizkusi s kakim OCRjem (prepoznava teksta).
nasvet: poizkusi s kakim OCRjem (prepoznava teksta).
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
krneki ::
Odprl sem ta tvoj dokument z Acrobatom 7, sharnil kot MS .doc in je delovalo, samo malo je formatting pokvarjen, drugače pa ni panike.
poslovodenje.doc
poslovodenje.doc
Hvala. Če bi sam hotel preiskusiti vse te variante, bi mi vzelo veliko časa. Hotel sem poizkusiti z Openofficom, vendar ga nimam in bi ga moral prenesti z neta in prav tako nimam Acrobata 7.
ZLOky ::
Malner, povej svoj eMail (lahko na zasebno sporočilo) pa ti pošljem v Wordu (.doc), za PIVO.
ZLOky ::
Imam malenkost boljšo verzijo .DOC kot od "krneki". Rad pomagam tudi zastonj, pivo je bolj za šalo, ki ga itak ne bi nikoli dobil.
Aha, moj .doc nima toliko napak.
Če še hočeš....? Po želji.
Aha, moj .doc nima toliko napak.
Če še hočeš....? Po želji.
Pa ne, da si potem šel primerjati oba dokumenta. Če si se tako trudil bom pa vzel še tvoj dokument. svoj e-mail ti bom poslal po ZS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako iz pdf spremenit v .doc ali .xlsOddelek: Programska oprema | 2413 (2277) | CallMeAl |
» | pdf file copy paste ne greOddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1696) | ZLOky |
» | Adobe Acrobat in črka ČOddelek: Programska oprema | 1855 (1745) | jetam |
» | Urejanje .pdf datotekOddelek: Programska oprema | 3166 (3008) | doublemp |
» | v katerem programu naj napisem knjigo (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 25834 (25041) | Matev |