Forum » Igre » slikce v CS-u
slikce v CS-u
maxxx1 ::
zanima me kako se rise svoje slikice v CS-u... upras se ze nekaj CS-manijakov vendar mi ni nihče popolnoma odgovoril. govorili so o nekem programu nihče pa ni povedal kaj rabis oz. kje naj dobim program!!!
Čakam na odgovore!!
Tilen ::
Ce si vprasal tako kot zdaj se sploh ne cudim da niso vedeli kako ti pomagat.
Kaksne slikice sploh?
Kaksne slikice sploh?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
A mi lahko en od vaju razlozi v cem je hec, ker igram CS pa nimam pojma o katerih slikicah je govora in kaj bi naj v CS-ju kdo risal.
Tilen: s CS-jem oblikuješ razne elemente in pri tem še izkoriščaš dodatne možnosti box modela (pri vogalih), da ustvariš neko umetnijo :).
In kaj ima to z igrami? Js sem mislil, da gre za Counter Strike, drugace pa poznam tut drugi CS (program). Zato mi je bilo cudno, kaj dela tema tukaj. A delas kaksne modele za igre? :)
Tilen: s CS-jem oblikuješ razne elemente in pri tem še izkoriščaš dodatne možnosti box modela (pri vogalih), da ustvariš neko umetnijo :).
In kaj ima to z igrami? Js sem mislil, da gre za Counter Strike, drugace pa poznam tut drugi CS (program). Zato mi je bilo cudno, kaj dela tema tukaj. A delas kaksne modele za igre? :)
Zgodovina sprememb…
Ziga Dolhar ::
Ups.
Spregledal oddelek. Hitim brisat svojo traparijo zgorej.
(Tip verjetno misl na "grafite", ki se jih da limat v igri?)
Spregledal oddelek. Hitim brisat svojo traparijo zgorej.
(Tip verjetno misl na "grafite", ki se jih da limat v igri?)
https://dolhar.si/
Ja najbrz misli logote. Samo glede na to, kako je postavil vprasanje se sploh ne cudim.
V glavnem za logo rabis eno JPG slikico ki naj nebo prevelika (za ziher), naloadas jo v glavnem meniju pod OPTIONS ---> multiplayer in potem pod Spraypaint image si dolocis kaj bi imel, ce hoces kaj svojega, imas pa tudi ze nekaj narejenih za izbrat. Tako je v source, mislim pa da se postopek v navadnem CS-u ne razlikuje kaj prevec.
OPTIONS ---> Multiplayer ----> Import Spray --> C:\mojLOGO.jpg (na primer) ---> Apply.
Glede prikazovanja pa je tako, da vcasih dela vcasih ne. Odvisno tudi od serverjev, nekateri imajo ta bonboncek disejblan.
V glavnem za logo rabis eno JPG slikico ki naj nebo prevelika (za ziher), naloadas jo v glavnem meniju pod OPTIONS ---> multiplayer in potem pod Spraypaint image si dolocis kaj bi imel, ce hoces kaj svojega, imas pa tudi ze nekaj narejenih za izbrat. Tako je v source, mislim pa da se postopek v navadnem CS-u ne razlikuje kaj prevec.
OPTIONS ---> Multiplayer ----> Import Spray --> C:\mojLOGO.jpg (na primer) ---> Apply.
Glede prikazovanja pa je tako, da vcasih dela vcasih ne. Odvisno tudi od serverjev, nekateri imajo ta bonboncek disejblan.
Zgodovina sprememb…
maxxx1 ::
ja mislu sm logotipe ki se ti narisejo ce pritisnes črko T. drugace sm pa tudi v mapo logos dodaju jpg slikce vendar so bile zmeri razpackane --->
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\maxxx1\counter-strike\cstrike\logos???? drugace so pa to grafiti ja
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\maxxx1\counter-strike\cstrike\logos???? drugace so pa to grafiti ja
Čakam na odgovore!!
ja pa ne mors jih naenkrat dat vec. Enga si zberes pa je pa ko ces menjat menjas. Sj pa sam tam das browse zberes logo pa je to to :)
Morpheus ::
source lahko uporabiš jpg, 1.6 pa razn če niso kej spreminjal, rabš program kot je wally, da nardiš logo.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Hm? Dabi nekaj cet nekaj nalepo al kako :) Da bi mel recimo sam u sredini logo okol pa ne al kako? :)
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 54911 (19444) | Bananovec |
» | Counter Strike za telebaneOddelek: Igre | 2861 (2626) | neres |
» | Counter-StrikeOddelek: Igre | 1832 (1197) | Sloviper |
» | Counter Strike (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8592 (6575) | bonbonček |
» | ActionQuake, ReactionQuake, CounterStrike... kaj se?Oddelek: Igre | 1809 (1439) | jakec |