Forum » Pomoč in nasveti » LG pekač error
LG pekač error
snoopy20 ::
lep pozdrav
imam sledeč problem.....imam stari PC pentium 433, 320 MBram, LG CD-RW....prej so bili na pc-ju win98 in je pekač delal brez problema, sedaj pa sem inštaliral XP-je in mi sedaj pekač javlja napako (only part of ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed). prebere mi kaj je na CD-ju, ampak ne morem pa nič dol skopirat al pa da bi kaj inštaliral s CD-ja. sem probal tudi z več raličnimi CD-ji pa vedno isto!
lepo prosim za kakšen nasvet!
imam sledeč problem.....imam stari PC pentium 433, 320 MBram, LG CD-RW....prej so bili na pc-ju win98 in je pekač delal brez problema, sedaj pa sem inštaliral XP-je in mi sedaj pekač javlja napako (only part of ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed). prebere mi kaj je na CD-ju, ampak ne morem pa nič dol skopirat al pa da bi kaj inštaliral s CD-ja. sem probal tudi z več raličnimi CD-ji pa vedno isto!
lepo prosim za kakšen nasvet!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk nonstop nekaj delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1788 (1361) | thebaloh |
» | premalo navideznega pomnilnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (958) | anika87 |
» | Your sistem is low on virtual memory?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1271 (1110) | Nettisunny |
» | Resen problem z dvd enotoOddelek: Strojna oprema | 998 (865) | vanderslo |
» | w2k boot - blue screenOddelek: Operacijski sistemi | 1632 (1536) | matevzm |