Forum » Programska oprema » Photoshop CS2 in font orodje
Photoshop CS2 in font orodje
bluefish ::
Ko uporabim orodje za fonte in kliknem na površino, mi izpiše opozorilo:
Could not complete your request because something prevented the text engine from being intialized.
Poizkusil sem tudi z uporabo novega layerja, vendar mi izpiše enako opozorilo. Uporabil sem tudi možnost Repair.
Kaj bi bilo lahko narobe?
LP
Could not complete your request because something prevented the text engine from being intialized.
Poizkusil sem tudi z uporabo novega layerja, vendar mi izpiše enako opozorilo. Uporabil sem tudi možnost Repair.
Kaj bi bilo lahko narobe?
LP
mirkuma ::
slaba instalacijska koda ali nepodpora CE fontom
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
mirkuma ::
CE = central european = kopdna tabela s podporo sumnikom
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
jetam ::
Servisne informacije pri zastopniku Adobe kjer si seveda kupil CS2 (ki oh glej no glej v CE verziji sploh se ne obstaja) nimajo odgovora na tvojo tezavo ... Ali kako?
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jetam ()
ali3n ::
vprašanje če je font ok narejen... se dogaja to samo pri določenem fontu ali pri vseh?
če je problem določen font -> ga pretvori (v Latin 2)
če je problem določen font -> ga pretvori (v Latin 2)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nalepke za tipkovnico - velik fontOddelek: Pomoč in nasveti | 1816 (1620) | dxx |
» | prosim za komentar o novi spletni strani TURISTIČNE KMETIJEOddelek: Izdelava spletišč | 1897 (1503) | LeLa |
» | Adobe photoshop CS2, prevelika poraba spominaOddelek: Programska oprema | 1166 (920) | anze20 |
» | Macromedia Studio 8 uradno izšelOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3154 (2572) | #000000 |