Forum » Loža » Kje kupiti rabljen softwer?
Kje kupiti rabljen softwer?
poweroff ::
Ne vem sicer ali je ta tema bolj za male oglase ali ne, ampak mislim da bolj spada sem...
Torej. Pred kratkim sem zasledil da je ena firma v Sloveniji prodajala Corel Draw 7 za 12k SIT. Potem je nekdo dal oglas da kupi Office 97, Adobe Photoshop 4.0, itd...
In sem začel malce brskati in ugotovim, da se da v M$ trgovinah kupiti samo Office Xp, starejših verzij sploh ne prodajajo več.
Ampak kot vemo nekateri imajo starejše verzije, potem se pa upgradajo na novejše,... kaj naredijo s starimi verzijami? V Ljubljani ena firma, mislim da Mantis, prodaja rabljene igre.
A mogoče kdo ve ali se kje da kupiti starejše verzije Offica, Photoshopa,...? Ali pa če veste kaj se v vaših podjetjih zgodi s starimi programi?
No, stvar je v tem da tudi jaz iščem starejši software...
Torej. Pred kratkim sem zasledil da je ena firma v Sloveniji prodajala Corel Draw 7 za 12k SIT. Potem je nekdo dal oglas da kupi Office 97, Adobe Photoshop 4.0, itd...
In sem začel malce brskati in ugotovim, da se da v M$ trgovinah kupiti samo Office Xp, starejših verzij sploh ne prodajajo več.
Ampak kot vemo nekateri imajo starejše verzije, potem se pa upgradajo na novejše,... kaj naredijo s starimi verzijami? V Ljubljani ena firma, mislim da Mantis, prodaja rabljene igre.
A mogoče kdo ve ali se kje da kupiti starejše verzije Offica, Photoshopa,...? Ali pa če veste kaj se v vaših podjetjih zgodi s starimi programi?
No, stvar je v tem da tudi jaz iščem starejši software...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2019 je tuOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 17193 (6708) | sbawe64 |
» | Izšel Office 2016 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 30451 (26604) | s1m0n |
» | BSA še vedno domišljijsko vrednoti piratstvoOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10435 (8658) | Gregor P |
» | Windows vs. Linux vs. Mac OSOddelek: Operacijski sistemi | 1524 (1372) | G-man |
» | Microsoft + MTV, novi popravki, Office XML (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8986 (7331) | OwcA |