Forum » Hlajenje in modifikacije » Super mini orb vs. Dragon orb
Super mini orb vs. Dragon orb
Tic ::
Naslou use pove. Ne oziram se na glasnost. Za D Orba mislim ALUMINIJ 3800 sit. Za SM Orba je pa 4500!
Nevjem , pa boli me kurac glasnost! Če ve kdo ker bolš hladi!
TNX
Lp, Rejper
RAP rulzzzzz
Nevjem , pa boli me kurac glasnost! Če ve kdo ker bolš hladi!
TNX
Lp, Rejper
RAP rulzzzzz
OldSkul ::
Kup Dragon Orb 3 ki ma bakreno jedro ter 7000 Vrt. na sekundo.Drgač pa obsaja tud D ORb 1,2.Na super orb pa pozab,Štala je ta super orb!!!!!!!!!!!
Malecky ::
Mobisux-Blodnje-Malo angleščine prosim by telebajsek trenutno vodi v anketi rotations 15 proti 11
Tic ::
Matr pa še zdej nevem točn kaj čm kupit! A se d orb 2 sp nas sploh dobi?
Dejte mi dat še kak nasvet. Šele zdej sm vidu da ma d orb samo 1 vent. smo pa 2!! ?? thx
...AMD
Dejte mi dat še kak nasvet. Šele zdej sm vidu da ma d orb samo 1 vent. smo pa 2!! ?? thx
...AMD
HardwareMaster ::
Vsem je jasno, da je d orb velik bolši kot supr orb, ki ni dorer še za celerone.D orbe lahko najcnej dobiš pr mlacomu al pa pr jae-tu
G[e]c ::
Ej dragon orb 3 je kr ornk zadeva zelo tezka super hladi baje tud ne ropota tok hudo za 7000 RPM.
Jest ti tega velik bolj priporocam kot super orba k so ful glasni pa se cip jajca na pogled
Jest ti tega velik bolj priporocam kot super orba k so ful glasni pa se cip jajca na pogled
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vulcano 7+ ali Dragon Orb 3Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1170 (907) | 3L33T |
» | Vulcano 6Cu+ ali Dragon ORB 3 ???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1110 (926) | JohnyB |
» | geforce 2Oddelek: Kaj kupiti | 1049 (951) | cahahopie |
» | MENJAVA ventilatorja na Thunderbirdu;Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 989 (877) | Malecky |
» | Kateri hladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1406 (1071) | element |