Forum » Pomoč in nasveti » fajl ki se sam ustvarja.. kr nek
fajl ki se sam ustvarja.. kr nek
Goldee ::
lp!
saj vem da bo vecina zdj rekla naj formatiram sam me zanima ce lahk se kej nardim.. ene dva fajla se mi kr naprej pojavlata na disku.. antitrojanec jih zazna in jih prepreci in js jih pol deletam.. sam pol spet "prideta" nazaj.. pa ne vem kaj naj nardim... zmeri se mi hocta na net povezat pa mi firewall ne pusti. kaj naj nardim da ta fajla za zmer zbrisem s pcja?
ok
hvala za pomoc
saj vem da bo vecina zdj rekla naj formatiram sam me zanima ce lahk se kej nardim.. ene dva fajla se mi kr naprej pojavlata na disku.. antitrojanec jih zazna in jih prepreci in js jih pol deletam.. sam pol spet "prideta" nazaj.. pa ne vem kaj naj nardim... zmeri se mi hocta na net povezat pa mi firewall ne pusti. kaj naj nardim da ta fajla za zmer zbrisem s pcja?
ok
hvala za pomoc
- zaklenilo: Myth ()
OZZY ::
Prvo poglej na net če se in kako se lahko odstrani tega trojanca.
Ponavadi je treba pogledat v registerin izbrisat določen del, ki ga je trojanec ustvail, in pa izklopiti obnovitev sistema.
Za katerga trojanca pa gre?'
Ponavadi je treba pogledat v registerin izbrisat določen del, ki ga je trojanec ustvail, in pa izklopiti obnovitev sistema.
Za katerga trojanca pa gre?'
Go with the flow.
ej ne vem. program mi sam napise da se je ta program hotel zagnat in
naj preprecim zagon. pol deletam fajl.
ime fajla je system32.exe pa se en je sam zdej se mi ni se pojavu na disku
mogoce naj si nabavm boljsga antitrojanca? zej mam nekga A Squared... aj ti uporabljas?
hvala za pomoc
lp
naj preprecim zagon. pol deletam fajl.
ime fajla je system32.exe pa se en je sam zdej se mi ni se pojavu na disku
mogoce naj si nabavm boljsga antitrojanca? zej mam nekga A Squared... aj ti uporabljas?
hvala za pomoc
lp
tole sm najdu:
Description:
system32.exe is a process which is registered as the TROJ_SUA.A Trojan. This Trojan allows attackers to access your computer, stealing passwords and personal data. It is a registered security risk and should be removed immediately. Please see additional details regarding this process
sam saj ga vedno zbrisem sam pride nazaj..
virus - n00b
Description:
system32.exe is a process which is registered as the TROJ_SUA.A Trojan. This Trojan allows attackers to access your computer, stealing passwords and personal data. It is a registered security risk and should be removed immediately. Please see additional details regarding this process
sam saj ga vedno zbrisem sam pride nazaj..
virus - n00b
ABX ::
Ni nujno da je virus/spy sestavljen samo iz enega procesa. Preveri kateri proces generira ta exe file.
En od programov, ki ti to omogoča je "procexp.exe" od sysinternals.
En od programov, ki ti to omogoča je "procexp.exe" od sysinternals.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Daedalus ::
Ah jebote Pejd sem pa si najdi navodila za odstranjevanje al pa uporabi google. Al pa iskanje po forumu - so bli postopki iskanja/čiščenja opisani že stomiljonkrat
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Myth ::
Res je. Za vsak virus ki je , se najde "zdravilo", tako da ga lahko ti antivirusni samo zbrišejo pa to. Povedali so ti fantje celo kako in kaj. Malo še pobrskaj pa preberi in bo. Verjamem. Jaz pa tole zaklepam.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trojan.Gpcoder.G (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 199872 (193060) | Cold1 |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4128 (3054) | grofsi |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40468 (15450) | brainiac20 |
» | Navapqwa.exe ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1670) | ScorpionX |
» | TrojancOddelek: Omrežja in internet | 1395 (1186) | BigWhale |