» »

Outlook in slikovne priponke

Outlook in slikovne priponke

a9753 ::

Oj

Zanima me ce je mozno nastimat da ti outlook prikaze pripete slikovne priponke v "reading pane" pod besedilom ...mislim da sem to nekje videl da se da.

lp :)

Damjan Jagar ::

Edini razlog zakaj ne uporabljam Outlooka. Me prav zanima če zna kdo to spedenati.
http://jagar.si

...matr vsak webmail ti to zna tale outlook pa zgleda da ne... ...ve kdo za kak page z dobrimi plugini za outlook?

SavoS ::

Kaj pa če bi raje uporabil kakšen drug Poštni odjemalec...a?..... bo bolj enostavno, a se ti ne zdi..??
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

...problem je ker gre za službeni pc in ne morem.

SavoS ::

jaz tu ne vidim nobenga problema....enostavno instaliraš Thunderbird in tam not nastaviš vsa gesla in lepo uvoziš vso pošto, tako, da imaš vse mejle not v Thunderbird-u in čisto na koncu enostavno zamenjaš ikonco od Thunderbitd-a za ikonco od Outlok expres-a......če pa kdo vpraša kaj tej zdaj je to za en kurc, pač rečeš, da si namestil varnostne popravke........>:D

Tako sem jaz enostavno v vse učilnice namestil mozillo Firefox in jim zamenjal ikonce na namizju.......kliknejo ikonco internet explorer, zalaufa se firefox in vsi veselo ter varno surfajo po internetu......volk sit in koza cela....:D
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

...prosim če debata ostane pri outlooku, ni me trba prepričevat da outlook ni najboljši mail klient, je pač kakršn je in nekateri ga pač uporabljamo tud zaradi drugih funkcij boleg branja emailov... torej outlook in slikovne priponke...

lp :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Halcom ena za vse kako z njo podpisovati pošto v Thunderbirdu in drugje

Oddelek: Informacijska varnost
152984 (2381) mat xxl
»

Žena rabi pomoč...

Oddelek: Pomoč in nasveti
92046 (957) aokorn
»

Zakaj Thunderbird ni resen odjemalec ...

Oddelek: Programska oprema
449095 (8064) enadvatri
»

Izšel Thunderbird 2.0

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
417736 (6033) MrStein
»

Zabava ob prehodu na Thunderbird

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
452888 (2888) Tarzan

Več podobnih tem