Forum » Elektrotehnika in elektronika » nadzorna kamera in TV
nadzorna kamera in TV
david_off ::
Ziv,
Zanima me ali je mozno nadzorno kamero z BNC(75ohm) outputom preko BNC-RCA kabla prikljuciti na video input na TV-ju?
Ker se na te stvari ne spoznam ravno veliko, bi vas prosil se za kaksno bolj detajlno pojasnilo o tej zadevi.
Sem racunalnicar, pa se na te zadeve ne spoznam najbolje :)
lp,
D.
Zanima me ali je mozno nadzorno kamero z BNC(75ohm) outputom preko BNC-RCA kabla prikljuciti na video input na TV-ju?
Ker se na te stvari ne spoznam ravno veliko, bi vas prosil se za kaksno bolj detajlno pojasnilo o tej zadevi.
Sem racunalnicar, pa se na te zadeve ne spoznam najbolje :)
lp,
D.
david_off ::
HEUREKA
Typical connections found on CCTV camera:
BNC connector and separate power connector: The BNC connector gives out standard composite video (1Vpp to 75 ohms, PAL or NTSC standard) and the power connector accepts the camera power (typically 12V or 24V). The Video signal on BNC connector is standard video signal that can be wired to almost any monitor or TV with video input.
:)
lp,
D.
Typical connections found on CCTV camera:
BNC connector and separate power connector: The BNC connector gives out standard composite video (1Vpp to 75 ohms, PAL or NTSC standard) and the power connector accepts the camera power (typically 12V or 24V). The Video signal on BNC connector is standard video signal that can be wired to almost any monitor or TV with video input.
:)
lp,
D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prekinitev kooksialnega kablaOddelek: Omrežja in internet | 1249 (926) | Dr_M |
» | A obstaja pretvornik iz Standard 15 Pin D-sub v 5 BNC ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (1029) | BaTeMaN |
» | MonitorOddelek: Kaj kupiti | 1517 (1332) | jerry2000 |
» | Hlajenje R9500 ProOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1093 (894) | morphling1 |
» | kateri flat monitor??Oddelek: Kaj kupiti | 952 (790) | Polde |