» »

Prenapetostna zascita in ping oz. kvaliteta linije

Prenapetostna zascita in ping oz. kvaliteta linije

fahrenGONE ::

Kaj prenapetostne zascite, na primer Belkin Surgemaster, vplivajo na ping oz. kvaliteto linije? Za telefon imajo en vhod in 2 izhoda, serviser za ADSL mi je rekel, da ni priporocljivo delit telefonske linije... Bliza se poletni cas in bi rad namestil neko zascito na linijo ter vticnice samo nocem slabse linije na ta racun. Potem raje vzamem cenejsi model brez telefonske zascite ali pa tistega z RJ45?

Spajky ::

Ne bi smela vplivat (vsaj kvalitetna); sicer pa maš tudi prednapetostne za ADSL modem za kupit. 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

fahrenGONE ::

Jaz imam v mislih Belkin Surgemaster, ki ima tel/kabel/6-8 vticnic. Kvaliteta je, samo vseeno imam pomisleke... Vse skupaj zato, ker imam tudi TV kartico. Za drug pc pa je lahhko navaden model + morda RJ45 tudi.

Zgodovina sprememb…

neoto ::

Jaz imam tudi Belkina, aha.... :D

Pa tudi pomisleke: Je to že kdo slučajno 'preizkusil' v nevihti? Ali to res zavaruje komponente, kot to zagotavljajo prodajalci v trgovinah?? Namreč res prihaja poletje, mene pa večino časa ni doma...

Keyser Soze ::

Jaz imam na računalu tegale belkina, mislim da surgemasterja. Črnega z 7 vtičnicami, enim priklopom za RJ45 in enim za RJ35(al kok je že telefonski). Imam kompletno računalo za tem belkinom pa mi nič nne vpliva na sam ping.

Za enkrat mi pa še ni treščilo not tako da o vračanju stroškov in doživljenjski garanciji ti ne znam povedat nič.:D Nok, nok, nok. On D Vud.

Spajky ::

Jest sem "preizkusil že večkrat mojo (aHoku in Belkin) prednapetostno; mi reši modem in telefon vsaj 2x letno in lani julija (strela vdarla k sosedu!) komp+TV; rešilo me je najhujšega; sosedje so metali kar robo v kontejner ... Kar pa se tiče tiste Belkin garancije, IMHO marketing blurbing o vračanju škode (sledil sem threade nekih nesrečnih uporabnikov na Usenetu, ki niso nikoli vidli dnarja nazaj -Belkin!) 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Apple ::

Uff..

men je pri ugasnjenem računalniku skurilo modem in še kaj - kaj točno, bojo povedal pri uvozniku za Belkinove prenapetostne zaščite, ker njihova zaščita ni prav dobro delovala... ;(

Računalnik se pa sploh noče več prižgati... Dvomim pa, da bi šel napajalnik...
LP, Apple


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Belkin Surgemaster

Oddelek: Strojna oprema
121217 (451) joker16_7
»

prenapetostna zaščita

Oddelek: Kaj kupiti
4714943 (11409) mojca
»

Zaščita proti streli

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
123123 (2878) Azrael
»

Prenapetostna zaščita!!

Oddelek: Kaj kupiti
305399 (4526) Tomson
»

protinapetostne zascite - par vprasanj

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
91563 (1432) Keyser Soze

Več podobnih tem