Forum » Programska oprema » ADOBE ACROBAT 7
ADOBE ACROBAT 7
ejga40 ::
Zanima me , če lahko v ADOBE ACROBAT PRO 7.0 popravljam text. Imam problem z velikim dokumentom, kjer moram cene preračunati (cenik je narejen v pdf) in na novo napisati v isti dokument(dokument ni v obliki tabele). Vse kar mi uspe so razni converter programi v doc, kar mi ne pride v poštev, direktno v programu pa mi dovoli spreminjati samo kot popup okno, v katerem je nov tekst. Rad bi v dokumentu zamenjal npr. 100 € z 240sit. Ali je to možno in kako.
Za vsak nasvet bom hvaležen!
Lep pozdrav
Za vsak nasvet bom hvaležen!
Lep pozdrav
Ni važno kol`k si star ampak kol`k s`neumen!
bosmla ::
Zivjo
Tvoj problem bo lahko resil PitStop. To je zelo mocno orodje s katerim lahko delas v PDF dokumentu "kar hoces" - dela pa kot vticnik v Akrobatu.
L.p.
Tvoj problem bo lahko resil PitStop. To je zelo mocno orodje s katerim lahko delas v PDF dokumentu "kar hoces" - dela pa kot vticnik v Akrobatu.
L.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poskeniraj in pretvori v txtOddelek: Programska oprema | 1312 (1012) | tiltech |
» | EPUB vs PDF na tablicah, prodaja e-knjigOddelek: Pomoč in nasveti | 5778 (5261) | Gandalfar |
» | PDF creatorOddelek: Programska oprema | 1371 (1227) | Willy White |
» | [Adobe Acrobat] Kako pripraviti skenirane strani za tiskanje?Oddelek: Programska oprema | 2036 (1936) | opeter |
» | Program za urejanje PDF datotek!Oddelek: Programska oprema | 8887 (8763) | jetam |