Forum » Operacijski sistemi » WinNT 4.0 server command line help
WinNT 4.0 server command line help
SuperHik ::
Lp,
imam manjšo težavo,
rad bi skonfiguriral BATch file ki mi bo samodejno zamenjal IP naslov ko ga zaženem s Telneta
za win2k/XP mam string
netsh interface ip set address "Local Area Connection" static 172.16.0.36 255.255.0.0 172.16.0.1 1
ampak winnt nimajo netsh ukaza :(
help ?
imam manjšo težavo,
rad bi skonfiguriral BATch file ki mi bo samodejno zamenjal IP naslov ko ga zaženem s Telneta
za win2k/XP mam string
netsh interface ip set address "Local Area Connection" static 172.16.0.36 255.255.0.0 172.16.0.1 1
ampak winnt nimajo netsh ukaza :(
help ?
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...
sreckom ::
Kolikor poznam WinNT, se tam ni dalo spreminjati IP naslova brez ponovnega zagona računalnika. IP stack so pri Windows 2000 in kasnejših v Microsoft-u kupili, tako da je povsem drugačen od tistega, ki je v Windows NT (ki je bil narejen "doma" - torej pri samem Microsoft-u).
SuperHik ::
Srečko,
WiNT ne potrebujejo ponovnega zagona za spremembo IP-ja. Samo v vednost :)
Sicer pa imam Restart že rešen z ukazom "Shutdown /r" (Shutdown.exe se da dobit na netu) .
Potreboval bi nekaj podobnega kot je "netsh.exe" in da deluje na winnt.
lp
WiNT ne potrebujejo ponovnega zagona za spremembo IP-ja. Samo v vednost :)
Sicer pa imam Restart že rešen z ukazom "Shutdown /r" (Shutdown.exe se da dobit na netu) .
Potreboval bi nekaj podobnega kot je "netsh.exe" in da deluje na winnt.
lp
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatizacija vpisa DNS IP naslovaOddelek: Pomoč in nasveti | 846 (711) | crniangeo |
» | iz dhcp v fiksni ipOddelek: Omrežja in internet | 1916 (1624) | Good Guy |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 4019 (3815) | imagodei |
» | Neodpiranje internetne straniOddelek: Omrežja in internet | 1930 (1767) | lojze8 |
⊘ | FreeBSD z ADSL kot domači routerOddelek: Operacijski sistemi | 2330 (2231) | moj_nick |