Forum » Strojna oprema » Notebook FujitsuSiemens, Wirelles internet težave?!?!?
Notebook FujitsuSiemens, Wirelles internet težave?!?!?
AvtoFun ::
Pozdravljeni!
Imam prenosnika Amilo Centrino in imam sledeč problem => Doma se si internet nardil v WiFi mrežo in kadar imam notebooka priklopljenega na štrom (na polnilec) deluje internet odlično, se pravi normalno, kadar pa sem preko baterije na WiFi pa mi internet deluje zelo počasi oz. mi sploh noče na določene tuje strani kot so *.de ter ostale... Skratka takrat internet deluje tekoče samo na *.si. Kakohitro pa priklopim polnilec pa stvar zopet 100% deluje... A se mogoče komu sanja v čem je težava? Kr če ne gre preko baterije na WiFi potem tako ali tako nima ta WiFi nikakršne uporabne funkcije!
HVALA
LP
Matej
Imam prenosnika Amilo Centrino in imam sledeč problem => Doma se si internet nardil v WiFi mrežo in kadar imam notebooka priklopljenega na štrom (na polnilec) deluje internet odlično, se pravi normalno, kadar pa sem preko baterije na WiFi pa mi internet deluje zelo počasi oz. mi sploh noče na določene tuje strani kot so *.de ter ostale... Skratka takrat internet deluje tekoče samo na *.si. Kakohitro pa priklopim polnilec pa stvar zopet 100% deluje... A se mogoče komu sanja v čem je težava? Kr če ne gre preko baterije na WiFi potem tako ali tako nima ta WiFi nikakršne uporabne funkcije!
HVALA
LP
Matej
Matej
OwcA ::
Poglej nastavitve mrežne, lahko da imaš nastavljene preveč drstične varčevalne ukrepe kadar si na bateriji.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
AvtoFun ::
Zdaj sem se spomnil da je nekje v nekih natavitvah automaticaly save energy ko je WiFi vklopljen samo kje je to BOGVE :)
HVALA
LP
PS:. Grem iskat :)
HVALA
LP
PS:. Grem iskat :)
Matej
boštjan ::
probaj se obrnit na proizvajalca notebooka al pa na trgovino,kjer si ga kupo
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Lucio ::
glede na to da je notebook, predpostavljam da ko ni na elektriki enostavno varčuje z energijo in zmanjša moč antene.
mogoče je kan na to temo možno najti na googlu
mogoče je kan na to temo možno najti na googlu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wi-Fi 6 je tudi uradno med namiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7603 (5662) | dexterboy |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2527 (2296) | jukoz |
» | Vzdržljivost baterije na iphone 5sOddelek: Mobilne tehnologije | 4639 (3957) | hojnikb |
» | IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111Oddelek: Omrežja in internet | 5046 (4249) | CyberDuck |
» | Apple posodobil OS X, SafariOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9213 (7140) | driver_x |