Forum » Zvok in slika » zvočna kartica C-MEDIA zajebava !
zvočna kartica C-MEDIA zajebava !
gianis ::
Imam zvočno kartico C-MEDIA 9761 AC 97 integrirano na osnovni plošči. Vse je delalo ok, dokler nisem priključil mikrofona, ki ne dela in ne dela. Z mikrofonom je vse ok, ker sem sprobal na drugem računalniku.
Pobrskal sem po guglu in tam pravijo, da je to pogost problem pri C-MEDIA karticah, ki jih najbolj ne hvalijo.
Eni svetujejo, da si naložim nove drajevere, kar sem storil in ne pomaga.
Drugi so svetovali, da v biosu izklopim C-MEDIA kartico, to pa se mi ne sanja kako bi naredil.
Ima kdo od vas izkušnjo s to kartico ?
Zelo vam bom hvaležen za pomoč !
Pobrskal sem po guglu in tam pravijo, da je to pogost problem pri C-MEDIA karticah, ki jih najbolj ne hvalijo.
Eni svetujejo, da si naložim nove drajevere, kar sem storil in ne pomaga.
Drugi so svetovali, da v biosu izklopim C-MEDIA kartico, to pa se mi ne sanja kako bi naredil.
Ima kdo od vas izkušnjo s to kartico ?
Zelo vam bom hvaležen za pomoč !
yes
jurre ::
Jaz imam tudi C-media, ne vem tocno katera verzija, je pa integrirana na plosci ECS. Mikrofon mi deluje OK, enkrat sem potegnil z windows update nove driverje, ki so mi nalozili Xear 3D Audio Configuration. V tem programu moram pod lastnosti mikrofona dati kljukco Boost +20dB pa dela normalno, ce te klukce ni pa mislim da ne.
gianis ::
Sem naredil to pa kljub temu ne dela, oziroma se čuje samo če rjovem mikrofon potem se čisto na tiho čuje.
[URL=http://putfile.com/pic.php?pic=4/105073...
[URL=http://putfile.com/pic.php?pic=4/105073...
yes
Winny ::
Hei
Ampak tele C-MEDIA kartice so res en shit. Prej sem mela posebej kartico, tolk smo se namucili z instalacijo. Zj mam pa integrirano in mi ne delajo vsi zvocniki. Ko testiram v Xear 3D mi vsi delajo. In muzika in glasovi iz posameznih zvocnikov. Ko pa poslusam glasbo je pa to cisto druga stvar. Delata mi samo L/R Front. Ostali ne. Nastimano je na 5.1. Bi kdo vedel, v cem je problem?
Ampak tele C-MEDIA kartice so res en shit. Prej sem mela posebej kartico, tolk smo se namucili z instalacijo. Zj mam pa integrirano in mi ne delajo vsi zvocniki. Ko testiram v Xear 3D mi vsi delajo. In muzika in glasovi iz posameznih zvocnikov. Ko pa poslusam glasbo je pa to cisto druga stvar. Delata mi samo L/R Front. Ostali ne. Nastimano je na 5.1. Bi kdo vedel, v cem je problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s šumenjemOddelek: Zvok in slika | 973 (814) | Highlag |
» | Slušalke - različna glasnostOddelek: Zvok in slika | 735 (631) | RazzorX |
» | po namestitvi viste drugačno delovanje zvočnikovOddelek: Operacijski sistemi | 1215 (1033) | shinko |
» | Iz zvočne direktno v zvočnike?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1938 (1508) | Pyr0Beast |
» | Priklop stolpa in dodatnih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1173 (1031) | R33D3M33R |