Forum » Pomoč in nasveti » XP in zaustavitev sistema
XP in zaustavitev sistema
redT ::
Imam XP-ej sp2...sm mel dolgo casa prizgan racunalnik, pol pa enkrat hocm da ga ugasnem, pa dam start-zaustavitev sistema-turn off, winsi pa nic...Nocejo se sami zaustavit...
zaustavim jih lahko z enim shutdown programckom, sam sam ce dam Force Shutdown...sam nasim doma se zdi to prezahtevno pa hocjo tako kot je blo...
Vmes sem tudi nekaj programckov instaliral...sam nimam pojma kteri kaj blokira, ker sem jih kar nekaj...pa dolgo nism zaustavu sistema..pa semi ne sanja ce je to krivo...je mogoce kdo kaj premikal, so mogoce kere nastavitve, kjer se da to pogledat...ali pa nastavit da Winsi na (silo) zaustavijo sistem...
Najlepsa hvala in LP
zaustavim jih lahko z enim shutdown programckom, sam sam ce dam Force Shutdown...sam nasim doma se zdi to prezahtevno pa hocjo tako kot je blo...
Vmes sem tudi nekaj programckov instaliral...sam nimam pojma kteri kaj blokira, ker sem jih kar nekaj...pa dolgo nism zaustavu sistema..pa semi ne sanja ce je to krivo...je mogoce kdo kaj premikal, so mogoce kere nastavitve, kjer se da to pogledat...ali pa nastavit da Winsi na (silo) zaustavijo sistem...
Najlepsa hvala in LP
teoo ::
stare kište so mele ponavadi ta problem v XPjih. Odpravilo se je tako, da si v power management odkljikal eno okence, sam zdej iščem, pa ne najdem tega. lahko da so s sp2 kej spreminjali te zadeve...
defying gravity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatični izklop PCja po 2h neuporabe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2872 (2294) | Pesimist |
» | Počasna zaustavitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1129 (1129) | N-E-O |
» | Kako brezpogojno ugasniti računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1527 (1333) | Kebab |
» | program za ugasanje w2kOddelek: Programska oprema | 1067 (928) | andrej |
» | tečen problem pri ugašanju XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1188 (940) | teac |