Forum » Programska oprema » Firefox izvoz nastavitev
Firefox izvoz nastavitev
JanBrezov ::
Zanima me, če obstaja v Firefoxu možnost izvoza nastavitev. Pri tem mislim na možnost izbire, od splošnega profila, teme ali dodatkov (extensions). Rad bi npr. izvozil nastavitev za nek določen dodatek, npr. "All-in-one-gestures". Imam Firefox na treh različnih računalnikih in bi rad sinhroniziral nastavitve za ta konkreten dodatek. Pri tem nočem, da mi povozi npr. zaznamke (bookmarks), ki naj ostanejo različni.
christooss ::
Probej jit v mapo kjer je FF. Potem pa poisci kje so Extensions. V njej so mape s cudnimi imeni (creke stevilke) v eni izmed njih pa se pojavi tud all-in- one gestures
Al pa poiskusi najd recmo *gestures*.* da hitrs mapo ki vsebuje to najdes
Al pa poiskusi najd recmo *gestures*.* da hitrs mapo ki vsebuje to najdes
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
largie ::
domnevam da si že našel v kateri mapi se nahaja profil. nastavitve za AiO gestures se shranijo kar v privzeto datoteko s skoraj vsemi nastavitvami, prefs.js
JanBrezov ::
Sem našel prefs.js, hvala. Sem pa pričakoval kak program/extension za sinhronizacijo nastavitvev ali backup. MozBackup sem na hitro probal, ampak backupira vse dodatke + nastavitve, kar pa ni točno kar želim. Nisem probal napravit restore, mislim pa, da bi mi instaliral dodatke, ki jih sicer na drugi mašini nimam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thunderbird - arhiv, backup?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2224 (1540) | gddr85 |
» | Thunderbird - uvoz arhivovOddelek: Pomoč in nasveti | 2220 (2026) | BK5 |
» | backupi za glavne programeOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (843) | dmwajtjt |
» | Ko ST-jevci brskalnik na ogled postavijoOddelek: Programska oprema | 2371 (1600) | njok |
» | Thunderbird outgoing mail nastavitveOddelek: Programska oprema | 1920 (1767) | alien-w |