Forum » Programska oprema » razlika med home in corporate edition
razlika med home in corporate edition
korpi ::
Pozdravljeni!
Za vas stručkute.. eno bolj zažetniško vprašanje
V čem je finta oz. bistvo, če imaš neki antivirusnik
npr Symantec Corporate Edition?
Primer:
mreža 20-30 računalnikov, 1 server (računalnik), ki služi za shranjevanje podatkov. Zdaj ali imeti na vsakem računalniku antivirusnik (ala home edition) ali Corporate edition???
Je vseeno, če imaš na računalniku nameščen Home edition (dobiš zraven računalnika), ali Corporate edition??
V čem je hec sploh tega? Mi lahko kdo prosim lepo razloži?
HVALA 100x
KORPi
Za vas stručkute.. eno bolj zažetniško vprašanje
V čem je finta oz. bistvo, če imaš neki antivirusnik
npr Symantec Corporate Edition?
Primer:
mreža 20-30 računalnikov, 1 server (računalnik), ki služi za shranjevanje podatkov. Zdaj ali imeti na vsakem računalniku antivirusnik (ala home edition) ali Corporate edition???
Je vseeno, če imaš na računalniku nameščen Home edition (dobiš zraven računalnika), ali Corporate edition??
V čem je hec sploh tega? Mi lahko kdo prosim lepo razloži?
HVALA 100x
KORPi
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
ddeben ::
Corporate edition je za firme - ni treba aktivirat izdelka, medtem ko moras home ed. aktivirat (paše licenca samo za določen računalnik).
Ce se motim, me popravte.
Ce se motim, me popravte.
Microsoft ::
Vsaj pri Nortonu Antivirus je tako, da ce hocis dat na Window Server gor, potem mores met Antivirus Corporate, sicer ne gre gor.
O samem delovanju pa potem nevem kako gre.
by Miha
O samem delovanju pa potem nevem kako gre.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
SasoS ::
Finta je bolj ko ne v tem da je norton "home" antivirus crap že vsaj zadnja 3 leta. Corporate edition je pa še za silo uporaben.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri anti-virus uporabljate? (Večje mreže)Oddelek: Operacijski sistemi | 1589 (1194) | darkolord |
» | neki vprašanj za linux in windowsOddelek: Operacijski sistemi | 1284 (1152) | root987 |
» | win xp in product activation? zakaj mi to napiše!Oddelek: Programska oprema | 1096 (901) | dynamite |
» | XP aktivacijaOddelek: Programska oprema | 1925 (1646) | SLOWWWeb.net |
» | Microsoft Windows XP Corporate Ed.Oddelek: Programska oprema | 1955 (1516) | Tr0n |