» »

Win 2000 DOS okno

Win 2000 DOS okno

miki133 ::

Ko zaženem recimo ping x.x.x.x v Start-Run se mi odpre okno ki je prozorno in v njem ni nič videti , telnet mi resetira cel računalnik (nov prenosnik z orig. nameščenimi Winsi) sicer sem pri skoraj vseh programih , ki tečejo v DOS opazil , da imajo fonti negativno vrednost?in se zato nič ne vidi ,ko jih popravim program normalno deluje . Ali kdo ve kje bi nastavil default velikost fontov za DOS ?

andrej ::

1. ukazna vrstica, ki jo vidis v w2k NI DOS. To je cistokrvna Win32 aplikacija.

2. Naprej zazeni Command Prompt, potem pa napisi ping.

3. Da ti telnet resitira racunalnik je zelo zelo cudno.

4. default velikost nastavis tak, da zazenes Command Prompt potem pa odpres sistemski meni in izberes Properties.

miki133 ::

V Command Prompt mi deluje ping in telnet (dal sem jih samo za primer) če pa telnet zaženem iz start-run pa mi resetira računalnik . Sumim da se je nekaj spremenilo , ko sem dodal SL tipkovnico , in je velikost fontov postala negativna . Saj ko program enkrat zaženem in z lastnosti nastavim eno normalno velikost fontov mi deluje in si nastavitev shrani , tako da mi tudi kasneje deluje.Mislil sem , da obstaja neka nastavitev , ki ob prvem zagonu novega programa prevzame neko velikost fontov ,ki ne bi bila negativna . Hvala za odgovor

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Thunderbird - velikost pisave

Oddelek: Programska oprema
91033 (854) poweroff
»

Win7: Drobne črke v Command Prompt (CMD.exe)

Oddelek: Operacijski sistemi
242495 (2118) dronyx
»

cmd

Oddelek: Pomoč in nasveti
93465 (3150) Jernej88_
»

Neumnost z EXE fajli - Win XP

Oddelek: Pomoč in nasveti
131454 (1201) Tilen
»

En računalnik je neviden v mreži