Forum » Programska oprema » simulator računalnika
simulator računalnika
samouk ::
Slišal sem, da obstaja program, ki simulira računalnik. V njem lahko po mili volji prelagaš instliraš... programe. Kateri program je to? Ali kaj upliva na sistem? ...če sem prav slišal
Sklemen ::
tem zadevam se reče vmware ali pa microsoft virtual pc.
pri nas v firmi to uporabljamo za simulacijo delovanja narejenih programov na različnih sistemih.
odlične zadeve
Sk
pri nas v firmi to uporabljamo za simulacijo delovanja narejenih programov na različnih sistemih.
odlične zadeve
Sk
Daedalus ::
Qemu je zastonjski program za emulacijo procesorja ali celotnega računala. Dela precej dobro, sm ga občasno uporabljam za eksperimentiranje... Probaj - windows verzija je sicer na alpha stopnji razvoja, ampak celo deluje, za Linux (kjer je bil prvotno predstavljen) pa dobiš tule.
Vmware al pa MS Virtual PC pa lahko dobiš zastonj preizkusne verzije. Malo uporabi google, pa bo.
Vmware al pa MS Virtual PC pa lahko dobiš zastonj preizkusne verzije. Malo uporabi google, pa bo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | išče se rešitevOddelek: Operacijski sistemi | 1647 (1232) | bluefish |
» | spss za macOddelek: Programska oprema | 1752 (1752) | Loki |
» | MS virtual PC 2007 ali VMware workstationOddelek: Programska oprema | 2508 (2508) | l0g1t3ch |
» | Ne dela mi internet v VMware (WinXP)Oddelek: Programska oprema | 1309 (1125) | Fizikalko |
» | Virtual Server 2005 R2; na voljo zastonj!Oddelek: Programska oprema | 1602 (1043) | ToniT |