Forum » Kaj kupiti » Digital Camcoders - razlike?
Digital Camcoders - razlike?
ZoR ::
nameravam kupit kamero in me zanima par stvari. kot prvo bi prosu,če kdo pozna kako stran ali forum kjer tečejo pametne debate o teh zadevah.
predvsem pa me zanimajo osnovne stvari, kaj je sploh razlika miniDV, micromv, Hi8, Digital8, kamere k snemajo direkt na dvd...
sploh ne vem v čem je fora...zanimam me tud kere ferme so najbolj priporočljive sony, canon gvc, philps... skratka res tisti splošen pregled, ker se mi ne sanja še kej prav dosti
hvala
predvsem pa me zanimajo osnovne stvari, kaj je sploh razlika miniDV, micromv, Hi8, Digital8, kamere k snemajo direkt na dvd...
sploh ne vem v čem je fora...zanimam me tud kere ferme so najbolj priporočljive sony, canon gvc, philps... skratka res tisti splošen pregled, ker se mi ne sanja še kej prav dosti
hvala
Phoebus ::
http://www.camcorderinfo.com/
Kupi miniDV, sicer pa malo poglej forum na camcorderinfo pa ti bo jasno kako in zakaj
Kupi miniDV, sicer pa malo poglej forum na camcorderinfo pa ti bo jasno kako in zakaj
iso2000 ::
Tudi v kakšni spletni enciklopediji (wiki) imaš lepo razložene razlike med posameznimi formati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup videokamere (SD proti HD)Oddelek: Zvok in slika | 3566 (3152) | roCkY |
» | Mini DV ali DVD ali HDD???Oddelek: Zvok in slika | 1501 (1304) | Tear_DR0P |
» | Montaža filma, posnetega na DVD-videokameriOddelek: Zvok in slika | 3217 (2858) | wooted |
» | resolucija DV in miniDVOddelek: Zvok in slika | 1385 (1245) | CaqKa |
» | Mini DV – Hi8 kameraOddelek: Kaj kupiti | 2393 (2239) | krneki |