Forum » Izdelava spletišč » ASP: Alternativa recordsetu za sharanjevanje rezultata sql querryjev?
ASP: Alternativa recordsetu za sharanjevanje rezultata sql querryjev?
Dr X ::
Pozdravljeni!
Programski jezik:
ASP.
Težava:
Moja težava je v sledeča. Ko izvedem nek querry moram vsebino letega nekam shranit, ponavadi se to shrani v recordset. Problem pa je ta, da se vsebina recordseta izgubi takoj, ko prekinem povezavo z bazo. Zanima pa me, če obstaja kakšna taka spremenljivka, ki bi obdržala podatke tudi ko povezavo prekineš.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Programski jezik:
ASP.
Težava:
Moja težava je v sledeča. Ko izvedem nek querry moram vsebino letega nekam shranit, ponavadi se to shrani v recordset. Problem pa je ta, da se vsebina recordseta izgubi takoj, ko prekinem povezavo z bazo. Zanima pa me, če obstaja kakšna taka spremenljivka, ki bi obdržala podatke tudi ko povezavo prekineš.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
AndrejS ::
Prvo dobi recordset ... nato pa odvisno kaj rabiš napravi sledeče
Session("test") = recordset
Application("test") = recordset
objekt session ima vsak uporabnik svojega ... se pravi ko prideš na stran ti server dodeli sejo (session)
application pa lahko vsi uporabniki dostopajo do njega...
Session("test") = recordset
Application("test") = recordset
objekt session ima vsak uporabnik svojega ... se pravi ko prideš na stran ti server dodeli sejo (session)
application pa lahko vsi uporabniki dostopajo do njega...
OwcA ::
To ni nujno, da bo delovalo, oziroma je odvisno od implementacije recordseta. Ta je lahko samo predstavitev funkcij za delo z bazami, ki ne hrani podatkov.
Najbolj "trotl ziher" način je, da ročno prekopiraš željene podatke nekam drugam in potem to stvar shraniš.
Najbolj "trotl ziher" način je, da ročno prekopiraš željene podatke nekam drugam in potem to stvar shraniš.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASP trgovina - asp dictionary - Key vrednost - kako ga uporabiti za pomik Move v baziOddelek: Izdelava spletišč | 956 (902) | alesrosina |
» | C# nasvetOddelek: Programiranje | 1020 (866) | fr0sty |
» | Kako do podatka v queryu iz VisualBasicScripta (VBA) v accessu?Oddelek: Programiranje | 2155 (2040) | Fim |
» | Klicanje podatkov iz baze preko ID-ja v VB??Oddelek: Programiranje | 1294 (1086) | erik |
» | Kako zaceti z PHP in MySQLOddelek: Programiranje | 2429 (2133) | simon |