Forum » Zvok in slika » Kateri media player za Win NT?
Kateri media player za Win NT?
Yossarian ::
V službi imam Windows NT. Včasih dobim po meilu kakšen filmček v wmv formatu, katerega pa ne morem odpret z nobenim playerjem. Poskusil sem z Winamp, BS player, Real player, Windows media player (za NT windowse je samo verzija 6.4, ki pa tega formata ne zažene), poskusil sem tudi z VLC, pa ga sploh ne morem inštalirat. Hilfe.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
- spremenilo: Stepni Volk ()
zile ::
Media player classic
Pa še inštalirat ti ga ni treba... cool
Pa še inštalirat ti ga ni treba... cool
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
Žal tudi s tem programom ne gre.
zile ::
Ja včasih res ne odpre direktno prek maila. Probaj datoteko iz mejla shranit na disk. Preglej nastavitve programa. Mogoče imaš zjeb*** datoteko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
Spajky ::
Mislim, da imaš problem s kodekom in moraš se povezat na MS sajt z WMP6.4. da ti skine in instalira kodek. meni s 6.4 normalno (sicer W98se) predvaja *.wmv datoteke ... problem je samo, če maš v službi fajrwol z blokiranimi preveč porti in se ne logiraš z admin.geslom ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Kako bi pa to preveril? Naš računalničar mi je rekel, da je to zaradi kodekov, tako da imaš Spajky prav, nič pa mi ni omenil l firewall, oz. sem nekako razumel, da to ni problema, bolj to, da če se mi ljubi iskat kodeke, da si jih lahko dol potegnem. Kako se torej naj povežem? Sem pa na primer poskusil updejtat windows media player, pa ne gre.
Rešil problem. Z njihove strani sem si naložil komplet kodekov in zadeva deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črnobel windows media player 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1919 (1829) | Pinzl |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8466 (7547) | HitriPepe |
» | Problem z DivXOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (1047) | cyber |
» | NI SLIKEOddelek: Zvok in slika | 1341 (1137) | mravla |