Forum » Strojna oprema » Gonilniki za MB Intel FJ440ZX
Gonilniki za MB Intel FJ440ZX
hrcek ::
ojla
Naletel sem na problem. Dobil sem neko staro kisto z maticno plosco Intel FJ440ZX ter me zanima ce ima kdo ksne gonilnike za to zadevco problem je namrec da zravn nism dobu nobenih cd-jev na netu jih pa ne najdem razen za 5$ kar se mi pa zdi bedarija.
A jih ma kdo doma al pa ce ve mogoce ks link kje bi jih dobu ker bi blo fino da bi mi zvok tut delu !?
hvala
Naletel sem na problem. Dobil sem neko staro kisto z maticno plosco Intel FJ440ZX ter me zanima ce ima kdo ksne gonilnike za to zadevco problem je namrec da zravn nism dobu nobenih cd-jev na netu jih pa ne najdem razen za 5$ kar se mi pa zdi bedarija.
A jih ma kdo doma al pa ce ve mogoce ks link kje bi jih dobu ker bi blo fino da bi mi zvok tut delu !?
hvala
->hrcek
hrcek ::
Oj
na intelovi strani sm gledu sam mi ni najdl tocnga modela na temu linku k si mi ga pa dau sm pa potegnu neki dol sam ni za tocn isto plato sam naj bi bla zvocna ista! Bom sporocu ce bo delal.
Hvala
na intelovi strani sm gledu sam mi ni najdl tocnga modela na temu linku k si mi ga pa dau sm pa potegnu neki dol sam ni za tocn isto plato sam naj bi bla zvocna ista! Bom sporocu ce bo delal.
Hvala
->hrcek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel core 2 duo E7500 Vcore nastavitveOddelek: Strojna oprema | 898 (831) | WarMaker |
» | razlika med starimi in novimi celeroni?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1790 (1449) | MadMax |
» | BIOSOddelek: Programska oprema | 788 (647) | Area_51 |
» | overlock & intelova plataOddelek: Navijanje | 848 (733) | KiLLeeY |
» | PPGA na FCPGAOddelek: Strojna oprema | 980 (822) | Boky |