Forum » Programska oprema » Kje bi dobil IR Remote Control?
Kje bi dobil IR Remote Control?
Sami ::
A to misliš program za mobi?
Ja poišči ga po netu, polno je brezplačnih.
Ja poišči ga po netu, polno je brezplačnih.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Sami ::
Če želita mi pustita mail na ZS, imam jih nekaj za Nokio pa vama jih pošljem. Drugače pa kej poglejta na www.mobisux.com.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
iso2000 ::
fLoat's Mobile Agent je odgovor na tvoje vprašanje! Meni deluje s SE T300 preko IR. Lahko urejaš imenik, pišeš sms-e pa kličeš. Pa shranjuješ sms-e z mobitela na disk. Če hočeš, me kontaktiraj na ZS, pa pošljem tisto verzijo, ki je na disku - velika je malo pod 1Mb.
LP
LP
sodjdobe ::
ta floatov program izgleda super...vendar pa me zanima, ce kdo pozna podoben program za Nokio. Hvala
julio
roli ::
Jaz mislim kot nekakšen program za mobi,da ga uporabljaš kot daljinec za TV.
http://www.r00li.com
nodrim ::
he he .. se mi je že na začetku zdelo, da bi rad nekaj takega :D ... žal ne vem kje bi lahko kej tazga dobil, čeprav na palmu sem to imel in je super delovalo ...
v bistvu bi moral preveriti, če je IR na mobitelu sploh zmožen oddajati ustrezne frekvence za TV ... ker sam imam recimo IR sprejemnik in oddajnik na računalniku in za podatkovno povezavo normalno deluje (telefoni in druge stvari) ... signala od daljinca pa ni sposoben sprejet ali oddat, ker ne more pravih frekvenc proizvajat
v bistvu bi moral preveriti, če je IR na mobitelu sploh zmožen oddajati ustrezne frekvence za TV ... ker sam imam recimo IR sprejemnik in oddajnik na računalniku in za podatkovno povezavo normalno deluje (telefoni in druge stvari) ... signala od daljinca pa ni sposoben sprejet ali oddat, ker ne more pravih frekvenc proizvajat
roli ::
Na palmu tudi meni deluje.
Kako pa naj bi ugotovil ali lahko sprejme frekvence TVja?
Kako pa naj bi ugotovil ali lahko sprejme frekvence TVja?
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10688 (6674) | zolja |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 34026 (23699) | LuGi |
» | Majhni GSMčkiOddelek: Mobilne tehnologije | 3822 (2857) | Avenger |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4278 (3715) | Gandalfar |
» | kateri mobitel?Oddelek: Kaj kupiti | 2097 (1549) | dunker |