Forum » Programska oprema » Linux router in failover & load balancing
Linux router in failover & load balancing
Djuro ::
Zdravo!
Zanima me, če kdo ve za kakšen linux softrouter, ki zna uporabljati več wan povezav in zna preklapljat med njimi, ko katera izpade.
Pa da se da kolikor toliko enostavno nastavit. Brezplačen po možnosti.
Recimo imam siol ADSL in kabelski modem, in sem konstanto povezan v internet preko siola. Ko recimo pade siol, da mi router avtomatično sedaj vse requeste po internetu naredi preko kabla.
LP, Djuro
Zanima me, če kdo ve za kakšen linux softrouter, ki zna uporabljati več wan povezav in zna preklapljat med njimi, ko katera izpade.
Pa da se da kolikor toliko enostavno nastavit. Brezplačen po možnosti.
Recimo imam siol ADSL in kabelski modem, in sem konstanto povezan v internet preko siola. Ko recimo pade siol, da mi router avtomatično sedaj vse requeste po internetu naredi preko kabla.
LP, Djuro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom Neo in Asus router (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22053 (10409) | Ghost007 |
» | Siol box kako povezati preko wifiOddelek: Omrežja in internet | 8142 (6490) | AC_DC |
» | Siol Box-a Media CenterOddelek: Omrežja in internet | 6672 (3566) | moat |
⊘ | Siol Box "odklep" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 24541 (16417) | OmegaBlue |
» | SiolTV - kvaliteta Amino/Sagem (HDMI - Scart) ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4200 (3846) | Tomson |