Forum » Pomoč in nasveti » zagonski zaslon-težave,pomoč
zagonski zaslon-težave,pomoč
maremare ::
Na Athlonu 64 3400 sem si nastavil zagonski zaslon,tako,da sem iz Windows/System32 zamenjal datoteko ntoskrnl z novo z isto oznako.Vse to sem naredil v varnem načinu zagona.Ko pa sedaj hočem zagnati računalnik,ne pridem noter po nikakršni poti.Niti v varnem zagonu niti pod zadnjimi uspešnimi zagoni,niti z Command Promptom..Ravno ko bi moral priti v Windowse da se logiram se boota.Zagonska slika je spremenjena,je taka,ki sem jo nastavil,samo ne pridem v Windowse.Uporabljam Windows XP Pro SP1.
Prosim za pomoč,ker ne smem ponovno formatirat sistem.
Prosim za pomoč,ker ne smem ponovno formatirat sistem.
LP
- spremenil: maremare ()
maremare ::
v bistvu sem vstavil napačno datoteko.Namesto za XP Pro SP1,sem vsatavil datoteko za navadne Win XP.Kaj narediti,prosim pomoč.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4857 (4028) | Pyr0Beast |
» | windows xp reinstallOddelek: Operacijski sistemi | 1074 (1003) | overheat |
» | windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4930 (3615) | vbohinc |
» | ne morem zbristai dveh datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 931 (848) | tris |
» | Winsi se naložijo - slike od nikoder ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 939 (818) | Imagination |