Forum » Operacijski sistemi » user account
user account
sandi11 ::
Živjo!
Mene pa zanima kako se user occount preklopi v klasik način kot control panel. Kontrol panel lahko nastavim v classic način pri čemer ostane user account v obsorječem načinu.
Na notesniku mi ta način preklopa dela z preklopom control panela na pcju pa ne.
Mi lahko kdo pomaga?
Hvala!
LP
Mene pa zanima kako se user occount preklopi v klasik način kot control panel. Kontrol panel lahko nastavim v classic način pri čemer ostane user account v obsorječem načinu.
Na notesniku mi ta način preklopa dela z preklopom control panela na pcju pa ne.
Mi lahko kdo pomaga?
Hvala!
LP
sloxl8 ::
Control Panel (Nadzorna plošča) > Administrative Tools (Skrbniška orodja) > Computer Management (Upravljanje računalnika) > Local users and Groups (Lokalni uporabniki in skupine) > Properties...
Živjo!
Hvala za odgovor in pomoč. Tudi jest sem že brskal tle notr pa nisem nč pametnga dobil.
Če klinem samo na Local Users and Groups ni nobene opcije properties. Če grem pa prav na
userja pa je en properties sam tam notr nč pametnga ne dobim..al pa jest ne znam ....
Mi lahko naprej pomagaš?
Hvala vnaprej..
LP
Hvala za odgovor in pomoč. Tudi jest sem že brskal tle notr pa nisem nč pametnga dobil.
Če klinem samo na Local Users and Groups ni nobene opcije properties. Če grem pa prav na
userja pa je en properties sam tam notr nč pametnga ne dobim..al pa jest ne znam ....
Mi lahko naprej pomagaš?
Hvala vnaprej..
LP
V XPjih imaš v control panelu da lahko izbiraš med tem category view in classic view. Ko preklopim na classic view se mi normalno
postavi v klasični način razen v user accountu. V tem accountu tam kjer nastavljaš userje ostane v category view.
Jest pa bi rad imel tud to v klasičnem načinu. Na notesniku mi ta preklop dela če prestavim v klasičnega se mi tud pod
user accountom prestavi v klasičnega..to bi rad naredu tud na PC-u zato me zanima kako to zrihtat.
Hvala!
postavi v klasični način razen v user accountu. V tem accountu tam kjer nastavljaš userje ostane v category view.
Jest pa bi rad imel tud to v klasičnem načinu. Na notesniku mi ta preklop dela če prestavim v klasičnega se mi tud pod
user accountom prestavi v klasičnega..to bi rad naredu tud na PC-u zato me zanima kako to zrihtat.
Hvala!
Ziga Dolhar ::
Okej, tega ti ne morem pomagat, ker nimam WXP.
Zato te sprašujem, kaj bi rad spremenil pri userjih, da tega ne moreš storit v Computer Management -> Users?
Zato te sprašujem, kaj bi rad spremenil pri userjih, da tega ne moreš storit v Computer Management -> Users?
https://dolhar.si/
ok..Upam da se bo kakšen našel ki bo to znal.
Lahko ti pa nardim print screen obeh pa boš vidu kakšna je razlika med enim pa med drugim.
LP
Lahko ti pa nardim print screen obeh pa boš vidu kakšna je razlika med enim pa med drugim.
LP
Ziga Dolhar ::
*sigh*
_ZAKAJ NUCAŠ_ tist določen "pogled", KAJ BI RAD NAREDU Z UPORABNIKI?
_ZAKAJ NUCAŠ_ tist določen "pogled", KAJ BI RAD NAREDU Z UPORABNIKI?
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1857 (1637) | smrekca |
» | povezava med dvema računalnikoma z limited userjiOddelek: Omrežja in internet | 1512 (1434) | pirx |
» | Windows 2003 Server -- kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 991 (846) | Sci-Fi |
» | IIS 5.0Oddelek: Omrežja in internet | 1298 (1145) | sasox |
» | privilegiji v Win2KOddelek: Pomoč in nasveti | 1137 (1034) | JLP |