Forum » Omrežja in internet » PHP Mailer - strežnik?
PHP Mailer - strežnik?
Joze_K ::
Rabim naslov strežnika, kjer bi lahko gostil le eno PHP skripto, ki bi mi služila kot MAILER - da bi mi posredovala podatke s spletnega obrazca na moj e-naslov. Drugače sem na hotmailu, ki mi to ne omogoča.
Iščem izključno Free host.
Na ta način bi iz homepagea, ki bi se nahajal na hotmailu, preko ACTION funkcije spletnega obrazca (za to bi rabil mailer na enem hostu) poslal obrazce na moj e-naslov!
Še bolj bi bil zadovoljen če bi mi to nekdo pomagal prvič izvesti - ker sem BEGINNER... (I am one absolute beginer - Rod Stewart...)
Thanks in advance.
Iščem izključno Free host.
Na ta način bi iz homepagea, ki bi se nahajal na hotmailu, preko ACTION funkcije spletnega obrazca (za to bi rabil mailer na enem hostu) poslal obrazce na moj e-naslov!
Še bolj bi bil zadovoljen če bi mi to nekdo pomagal prvič izvesti - ker sem BEGINNER... (I am one absolute beginer - Rod Stewart...)
Thanks in advance.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hotmail blockOddelek: Pomoč in nasveti | 998 (787) | slovenc1234 |
» | Funkcija mail() v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 3395 (3019) | 4kik4 |
» | Kako se odstraniti iz "črne" spam liste?Oddelek: Omrežja in internet | 2776 (2297) | Bakunin |
» | Hotmail bo ponudil 2 GB prostora?!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3872 (3872) | BigWhale |
» | Kako bi lahko pc poslal sms, ko bi...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1327 (1156) | iElectric |