Forum » Programska oprema » K-Meleon
K-Meleon
Jst ::
To je browser, temeljoč na Gecko render pogonu.
Domača stran: http://kmeleon.sourceforge.net/
Trenutno se malo igram z njim in se mi po prvih vtisih kar dopade. Zanima me, če uporablja kdo ta brskalnik. Zaenkrat sem našel naslednje dobre stvari: standardne stvari, ki jih pričakuješ od brskalnika (tabbed browsing, integriran search,...); lahko si izbiraš user agent(standard(gecko), IE, Netscape, Opera, Custom); ima veliko nastavitev kar v menuju; hitrejši kot Firefox; zaenkrat stabilen...
Ne najdem pa: Kako si nastaviš, da te sproti sprašuje za piškote, Toolbar za favourites linke.
Če bi kdo vedel, kako se nastavi še to, z besedo na plan.
Mislim, da sem si našel novo igračko.
Domača stran: http://kmeleon.sourceforge.net/
Trenutno se malo igram z njim in se mi po prvih vtisih kar dopade. Zanima me, če uporablja kdo ta brskalnik. Zaenkrat sem našel naslednje dobre stvari: standardne stvari, ki jih pričakuješ od brskalnika (tabbed browsing, integriran search,...); lahko si izbiraš user agent(standard(gecko), IE, Netscape, Opera, Custom); ima veliko nastavitev kar v menuju; hitrejši kot Firefox; zaenkrat stabilen...
Ne najdem pa: Kako si nastaviš, da te sproti sprašuje za piškote, Toolbar za favourites linke.
Če bi kdo vedel, kako se nastavi še to, z besedo na plan.
Mislim, da sem si našel novo igračko.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiny XP ?Oddelek: Operacijski sistemi | 7551 (6984) | satfinder |
» | Problemi z "ognjeno lisico"Oddelek: Programska oprema | 1365 (1096) | Srachko |
» | Firefox - konfiguracija?Oddelek: Programska oprema | 911 (867) | Brilko |
» | Izboljšanje FirefoxaOddelek: Programska oprema | 3011 (2179) | bastadu |
» | Kateri internetni brskalnik uporabljate?Oddelek: Omrežja in internet | 2087 (1726) | Avenger |