Forum » Programska oprema » samsung 193p in linux
samsung 193p in linux
44hipo ::
Imam monitor samsung 193p, ki je lepo deloval dokler nisem inštaliral linux-e.
Problem je da se monitor v linuxih ugasne oz. ne najde signala (probal sem v Mandrake in Suse pa isto "sranje" ) Monitor imam priklopljen analogno.
Ima mogeče gdo enake probleme? Ve kdo kako ta problem rešiti oz. kaj narediti.
Problem je da se monitor v linuxih ugasne oz. ne najde signala (probal sem v Mandrake in Suse pa isto "sranje" ) Monitor imam priklopljen analogno.
Ima mogeče gdo enake probleme? Ve kdo kako ta problem rešiti oz. kaj narediti.
Ali je imel kdo tak problem na kakem drugem LCD-ju???????????????? Če priklopim navaden monitor dela normalno. Kaj je torej narobe
Poldi112 ::
Nastavit ga moras. Ce ne prides v graficni nacin bos moral malo na roko konfigurirat xorg.conf.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Backup22 ::
Meni ga je Mandrake 10.1 sam prepoznal, in dela BP... Tako kot je rekel Poldi112... zgleda, da ga boš moral nastaviti..
//
Ja kaj pa naj nastavim? V Mandrake 10.1 mi je delal približno 15s potem se je pa vgasnil ( ker ni signala, preverite kabel....) Kaj mislite da je problem resolucija, frekvenca..? Kak monitor pa naj zberem ča tega ni?
JeBelaCesta ::
vert. frekv. osvezevanja si nastavi na max 75Hz, vec LCD-ji ne podpirajo
odpri datoteko /etc/X11/xorg.conf in popravi vrstico v:
VertRefresh 43-75
lp klemen
odpri datoteko /etc/X11/xorg.conf in popravi vrstico v:
VertRefresh 43-75
lp klemen
lep pozdrav iz višav ;-)
ql000 ::
ej stari:
kdo ali kaj? -linux
koga ali česa? -linuxa
komu ali čemu? -linuxu
koga ali kaj? -linux
....
linux ni množinski samostalnik tako kot WINDOWSI!!!!!!!! Folk naučte se to že enkrat!
kdo ali kaj? -linux
koga ali česa? -linuxa
komu ali čemu? -linuxu
koga ali kaj? -linux
....
linux ni množinski samostalnik tako kot WINDOWSI!!!!!!!! Folk naučte se to že enkrat!
d20 ::
to je cist nelogicn. windows pa bios so mnozinski linux(i) pa pravs da ne. mogl bi poenoti.
http://www.worldjumpday.org
moj_nick ::
V bistvu so vsi ti samostalniki v ednini ;)
Operacijski sistem Windows(R)
Operacijski sistem Windows(R)
110111001001010001010000
roscha ::
@Gandalf:
Pomoje nikakor. Ravno zato je pri meni 193p odpadu kot knof od gat in sem raje vzel 920t.
Kdo hudiča je še videl monitor brez knofov?!
Pomoje nikakor. Ravno zato je pri meni 193p odpadu kot knof od gat in sem raje vzel 920t.
Kdo hudiča je še videl monitor brez knofov?!
OwcA ::
Kaj takega?
Lastnikom nVidijinih kartic je še lažje, ker kolikor vem to podpra kar nvidia-settings.
Lastnikom nVidijinih kartic je še lažje, ker kolikor vem to podpra kar nvidia-settings.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako instalirat NVIDIA-driverje v Ubuntu? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5276 (4205) | r5r |
» | Ubuntu 8.10 desktop - težaveOddelek: Operacijski sistemi | 2615 (2061) | Gapi |
» | [Linux][Fedora] monitor refresh rateOddelek: Operacijski sistemi | 1405 (1028) | DOOM_er |
» | Težave z resolucijo na Linux sistemuOddelek: Operacijski sistemi | 1479 (1261) | INVICTRA |
» | Linux - Nasveti (Aplikacije. Zascita,..) Problemi (Aplikacije se ne zaganjajo!)Oddelek: Operacijski sistemi | 1534 (1298) | HriBB |