Forum » Programska oprema » Firefox in avtomatski zagon ADSL-ja
Firefox in avtomatski zagon ADSL-ja
tratto ::
Živjo!
Do nedavnega se mi je ob zagonu Firefox-a avtomatično zagnala še ADSL povezava (samo še "Connect" gumb sem stisnil), ki jo imam nastavljeno pod Network Connections. Danes, ko pa sem na novo inštaliral Windows XP, se mi odpre samo Firefox. Povezava pa se ne prikaže. Tako moram sedaj še posebej klikniti na ikono ADSL.
Ali se komu sanja, kaj je potrebno nastaviti? Ne spomnim se, da bi imel do sedaj kaj posebnega nastavljeno?
Do nedavnega se mi je ob zagonu Firefox-a avtomatično zagnala še ADSL povezava (samo še "Connect" gumb sem stisnil), ki jo imam nastavljeno pod Network Connections. Danes, ko pa sem na novo inštaliral Windows XP, se mi odpre samo Firefox. Povezava pa se ne prikaže. Tako moram sedaj še posebej klikniti na ikono ADSL.
Ali se komu sanja, kaj je potrebno nastaviti? Ne spomnim se, da bi imel do sedaj kaj posebnega nastavljeno?
Slowenc ::
Zakaj si pa ne nastaviš tako da se ti ADSL povezava zažene že takoj na začetku, ko prižgeš comp? To narediš tako, da si pod Startup meni nastaviš pppoe programček.
Skiny gate.
tratto ::
Saj vem, da je to možno, toda zaradi osebnih razlogov bi rad, da se povezava vzpostavi le, ko je zagnan Firefox ali pa ko to želim jaz (npr. za Mulo ipd.).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem - Ne dela mi nekaj internetnih programovOddelek: Omrežja in internet | 1490 (1298) | Dro |
» | Windows 2000 serverOddelek: Operacijski sistemi | 1654 (1253) | _Dejan_ |
» | Prekinjanje povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1546 (1418) | guererro |
» | Wi-fi omrezje problmOddelek: Omrežja in internet | 1092 (939) | Matty |
» | Windows XP NA kvadratOddelek: Omrežja in internet | 1135 (893) | nodrim |