Forum » Strojna oprema » lg cd/rw 52x24x52 enota
lg cd/rw 52x24x52 enota
gugi ::
Pozdravljeni!
V računalniku imam LG cd/rw 52x24x52 enoto zraven sem dobil tudi program POWER DVD na cd-ju, sedaj pa me zanima če ta enota tudi predvaja DVD filme, kajti jaz sem ta program naložil in vstavil dvd filem v enoto in mi ga sploh ne prebere. Tudi v raziskovalcu mi napiše da ne najde cd pogona. Kaj bom moral kupiti cd/dvd enoto za predvajanje DVD filmov?
Hvala za odgovor in lep pozdrav
V računalniku imam LG cd/rw 52x24x52 enoto zraven sem dobil tudi program POWER DVD na cd-ju, sedaj pa me zanima če ta enota tudi predvaja DVD filme, kajti jaz sem ta program naložil in vstavil dvd filem v enoto in mi ga sploh ne prebere. Tudi v raziskovalcu mi napiše da ne najde cd pogona. Kaj bom moral kupiti cd/dvd enoto za predvajanje DVD filmov?
Hvala za odgovor in lep pozdrav
pegaso ::
CD enota ne predvaja DVD-jev, in ja kupit boš moral DVD enoto. Tisto, da ti ne zazna CD pogona je pa čudno. Malo obrazloži.
lp Pegaso
lp Pegaso
gugi ::
SE OPRAVIČUJEM. NE DA NEZAZNA CD ENOTE AMPAK KOT DA NI CD-JA V CD ENOTI.
ZAKAJ PA POTEM DAJEJO ZRAVEN CD S PROGRAMOM POWER DVD. HVALA ZA ODGOVOR.
ZAKAJ PA POTEM DAJEJO ZRAVEN CD S PROGRAMOM POWER DVD. HVALA ZA ODGOVOR.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črnobel windows media player 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1921 (1831) | Pinzl |
» | Štekanje DVD Filmov na NEC 3520AOddelek: Strojna oprema | 1187 (1032) | Inti |
» | Nov test - DVD sukalnikiOddelek: Novice / Nova vsebina | 2481 (2481) | AtaStrumf |
» | DVD enota ne bere cd-jev!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (1081) | ABX |