Forum » Omrežja in internet » Problem z domačim omrežjem
Problem z domačim omrežjem
Shatzy ::
Doma imam narejeno mrežo preko HUBA, ki je prkloplen na net. V omrežju mam stalno dva računalnika, občasno se jima pa pridruži še en (služben), ki pa ima inštalacijo za neko drugo omrežje (službeno) in ga nikakor ne moram pripravit do tega da bi se vsi trije kompi vidl med sabo. Dodelil sem jim vsakemu svoj IP in isti submask, pa še vedno nič. Mi lahko nekdo prosim step by step na brzaka razloži postopek kako uštimat zadevo TAKO, da bo tretji komp še vedno deloval v tistem drugem omrežju.
Hvala in LP
Hvala in LP
Microsoft ::
Recimo, v Run ali pa Explorer napise \\192.168.0.1\C$. S tem bos poskusu pridit do C particije na PCju, ki ma tist IP. In po defautlu je ta C disk sheran samo za administratorja, tako da bos mogel vpisat adminov password.
Ce to dela, pol zgleda, da je omrezje kul. In ce ti to zadostuje, je pa se bolj kulj. Nic pa nisi napisal, ce ti dela internet na vseh treh PCjih.
by Miha
Ce to dela, pol zgleda, da je omrezje kul. In ce ti to zadostuje, je pa se bolj kulj. Nic pa nisi napisal, ce ti dela internet na vseh treh PCjih.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
meacho ::
Mene pa zanima kakšen je passworld za administratorja, či nimaš passworlda?
Nič namreč ne prime...
Nič namreč ne prime...
Microsoft ::
Ce passworda ni, pol ponavad ne dela Remote Desktop, verjetno pa tud ne mores dostopat do datotek iz drugega PCja z Administrator uporanikom.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Administratorji ...Oddelek: Operacijski sistemi | 1274 (1148) | minime |
» | ne morem dostopat do mreznega racunalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2061 (1862) | Microsoft |
» | Group Policy; kako nastavit GPO za OU?Oddelek: Operacijski sistemi | 2912 (2584) | Microsoft |
» | Win2kAdvSer; kako postavit novo domeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5050 (4278) | Microsoft |
» | VPNOddelek: Omrežja in internet | 1482 (1326) | arch5 |