Forum » Omrežja in internet » share v windows XP
share v windows XP
toni1 ::
Pozdravljeni!
V mreži imam tri računalnike. problem je v tem da jaz ostalim dvema lahko gledam sharane file in jih seveda lahko tudi copiram na svoj računalnik.
Druga dva računalnika pa nimata dovoljenja za na moj računalnik.Računalnik sicer vidita .
Kako do mojih datotek??????????
Pa še eno vprašanje kako narediti particije na NTFS sistemu
HVala in lp
V mreži imam tri računalnike. problem je v tem da jaz ostalim dvema lahko gledam sharane file in jih seveda lahko tudi copiram na svoj računalnik.
Druga dva računalnika pa nimata dovoljenja za na moj računalnik.Računalnik sicer vidita .
Kako do mojih datotek??????????
Pa še eno vprašanje kako narediti particije na NTFS sistemu
HVala in lp
Jan(JAE) ::
Na računalniku na katerega bi rad dostopal moraš skreirati uporabniška imena vključno z gesli. Se pravi najlažje: če bi rad dostopil iz računalnika, kjer je kreiran uporabnik Matej, kreiraj na ciljnem računalniku še dodatni account Matej, ki bo pod passwordom.
www.jae.si
boych ::
Particije narediš z kakšnim programom npr Partition Magic ali kaj podobnega, še najlažje pa ko nalagaš Windowse. Razdeliš disk na particije in sformatiraš z NTFS sistemom!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava zunanji trdi disk - smart tvOddelek: Pomoč in nasveti | 4177 (3957) | RejZoR |
» | Zunanji disk WD MyBookOddelek: Kaj kupiti | 4220 (3160) | Revenant |
» | Kopiranje datotek v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1339 (1101) | 'FireSTORM' |
» | FAT32 ali NTFSOddelek: Programska oprema | 3375 (2969) | andrej |
» | Win2000 in Win98 na enem compuOddelek: Operacijski sistemi | 1219 (1059) | bastadu |