Forum » Zvok in slika » Video editing
Video editing
mazy ::
pozdravljeni.
do sedaj sem uporabljal Ulead video studio 7. je simpl program in dokaj osnoven zato niti nima takih funkcij ki jih jaz želim. rad bi nekaj bolj profesoinalnega, da bi se mogoče dalo kej polkomercjalnega nardit (kak snb, sk8 filmček)... kaj bi priporočali, vi ste majstri
do sedaj sem uporabljal Ulead video studio 7. je simpl program in dokaj osnoven zato niti nima takih funkcij ki jih jaz želim. rad bi nekaj bolj profesoinalnega, da bi se mogoče dalo kej polkomercjalnega nardit (kak snb, sk8 filmček)... kaj bi priporočali, vi ste majstri
VanGog ::
Sam sem tri leta uporabljal Pinnaclov Studio, bolj za domačo uporabo.
Pred kakšnimi 4 meseci pa sem probal Cyberlinkov Power Director in bil zelo zadovoljen, tako da sem sedaj presedlal na slednjega.
LP
Pred kakšnimi 4 meseci pa sem probal Cyberlinkov Power Director in bil zelo zadovoljen, tako da sem sedaj presedlal na slednjega.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obdelava videa iz digitalne kamere DV!Oddelek: Zvok in slika | 4166 (3358) | mauzer |
» | Kateri program za obdelavo videaOddelek: Programska oprema | 1704 (1468) | StratOS |
» | program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 2948 (2702) | vice boy |
» | Program za montažo filmov...Oddelek: Zvok in slika | 7908 (7542) | martinsm3 |
» | VHS-pc Tv tuner-DVDOddelek: Zvok in slika | 1346 (1202) | XS!D3 |